Ticket Fares

Hakaniemi Island Hopping -route: ticket fares 2021

Experience Helsinki Biennial 2021! JT-Line operates Island Hopping route from Hakaniemi via Kruunuvuorenranta to Vasikkasaari, Vallisaari (Helsinki Biennial) and Lonna from 12th June to 15th August 2021. Itse Biennaali on yleisölle maksuton, mutta vesibussimatka Vallisaareen maksullinen. 

Hakaniemen reitillä myydään 1- ja 2-päivän lippuja. Matkalippuja voi ostaa joko verkkokaupastamme tai suoraan aluksesta. Maksuvälineinä käyvät käteinen, suomalaiset pankkikortit ja yleisimmät luottokortit (Visa, Mastercard, Amex, Diners). Matkalipun hintaan sisältyy Metsähallitukselle tilitettävä kävijämaksu Vallisaaressa.


1-PÄIVÄN LIPPU

Aikuiset:  10 €
Lapset (7-17 vuotta): 5 €
Alennusryhmät *): 5 €
Perhelippu **) 28 €

*) Eläkeläiset, opiskelijat, varusmiehet, siviilipalvelusmiehet ja työttömät (esitettävä alennukseen oikeuttava kortti tai muu todiste lipulla matkustettaessa)

**) 2 aikuista ja 2 lasta (7-17 v)

Lippu on voimassa koko matkustuspäivän, jolloin sillä voi matkustaa rajattomasti Hakaniemen reitin aluksella.


2-PÄIVÄN LIPPU

Aikuiset: 16 €
Lapset (7-17 vuotta): 8 €
Alennusryhmät *): 8 €
Perhelippu **) 45 €

*) Eläkeläiset, opiskelijat, varusmiehet, siviilipalvelusmiehet ja työttömät (esitettävä alennukseen oikeuttava kortti tai muu todiste lipulla matkustettaessa)

**) 2 aikuista ja 2 lasta (7-17 v)

Lippu on voimassa kaksi peräkkäistä matkustuspäivää, jolloin sillä voi matkustaa rajattomasti Hakaniemen reitin aluksella.


HUOM:

  • Polkupyörän kuljetus maksaa 3 € per suunta, mutta huomioithan, että aluksella on rajatusti tilaa polkupyörille. Vallisaareen saa viedä polkupyörän, mutta Metsähallitus ei suosittele sitä.
  • Alle 7-vuotiaat lapset matkustavat huoltajan seurassa ilmaiseksi (ei koske päiväkotiryhmiä).
  • Koirat ovat tervetulleita aluksellemme, mutta ne on pidettävä kytkettynä sekä aluksella että Vallisaaressa ja Lonnassa. Huomioithan muut matkustajat: koiran kanssa matkustavan on siirryttävä aluksen ulkokannelle, mikäli koirasta on aluksen sisätiloissa haittaa muille matkustajille (allergiasta johtuen tai muista syistä).

Aluksella eivät käy HSL:n tai muiden liikennöitsijöiden liput.