Lippujen hinnat

Hakaniemen Island Hopping -reitti: lippujen hinnat 2021

Tutustu Vallisaaressa järjestettävään Helsinki Biennaaliin 2021! JT-Line liikennöi Island Hopping -vesibussireittiä Hakaniemestä Kruunuvuorenrannan kautta Vasikkasaareen, Vallisaareen ja Lonnaan 12.6.-15.8.2021. Itse Biennaali on yleisölle maksuton, mutta vesibussimatka Vallisaareen maksullinen. 

Hakaniemen reitillä myydään 1- ja 2-päivän lippuja. Matkalippuja voi ostaa joko verkkokaupastamme tai suoraan aluksesta. Maksuvälineinä käyvät käteinen, suomalaiset pankkikortit ja yleisimmät luottokortit (Visa, Mastercard, Amex, Diners). Matkalipun hintaan sisältyy Metsähallitukselle tilitettävä kävijämaksu Vallisaaressa.


1-PÄIVÄN LIPPU

Aikuiset:  10 €
Lapset (7-17 vuotta): 5 €
Alennusryhmät *): 5 €
Perhelippu **) 28 €

*) Eläkeläiset, opiskelijat, varusmiehet, siviilipalvelusmiehet ja työttömät (esitettävä alennukseen oikeuttava kortti tai muu todiste lipulla matkustettaessa)

**) 2 aikuista ja 2 lasta (7-17 v)

Lippu on voimassa koko matkustuspäivän, jolloin sillä voi matkustaa rajattomasti Hakaniemen reitin aluksella.


2-PÄIVÄN LIPPU

Aikuiset: 16 €
Lapset (7-17 vuotta): 8 €
Alennusryhmät *): 8 €
Perhelippu **) 45 €

*) Eläkeläiset, opiskelijat, varusmiehet, siviilipalvelusmiehet ja työttömät (esitettävä alennukseen oikeuttava kortti tai muu todiste lipulla matkustettaessa)

**) 2 aikuista ja 2 lasta (7-17 v)

Lippu on voimassa kaksi peräkkäistä matkustuspäivää, jolloin sillä voi matkustaa rajattomasti Hakaniemen reitin aluksella.


HUOM:

  • Polkupyörän kuljetus maksaa 3 € per suunta, mutta huomioithan, että aluksella on rajatusti tilaa polkupyörille. Vallisaareen saa viedä polkupyörän, mutta Metsähallitus ei suosittele sitä.
  • Alle 7-vuotiaat lapset matkustavat huoltajan seurassa ilmaiseksi (ei koske päiväkotiryhmiä).
  • Koirat ovat tervetulleita aluksellemme, mutta ne on pidettävä kytkettynä sekä aluksella että Vallisaaressa ja Lonnassa. Huomioithan muut matkustajat: koiran kanssa matkustavan on siirryttävä aluksen ulkokannelle, mikäli koirasta on aluksen sisätiloissa haittaa muille matkustajille (allergiasta johtuen tai muista syistä).

Aluksella eivät käy HSL:n tai muiden liikennöitsijöiden liput.