Kaivopuiston lentonäytös Kaivari 6.8.2021

Kuva_Vispilä

Kaivopuiston lentonäytös Kaivari 2021

LENTONÄYTÖSRISTEILY PW/S VISPILÄLLÄ PE 6.8.2021 KLO 17.30-21.30

Kaivopuiston lentonäytös Kaivari 2021 lennetään Helsingin edustalla perjantai-iltana 6.8.2021. Näytöksessä esiintyy niin siviili-ilmailun klassikoita kuin nykypäivän kalustoa. Kaivari 21 >> on Suomen Ilmailuliiton päälentonäytös vuonna 2021.

JT-Linen risteily vie ihailemaan upeaa näytöstä mereltä käsin! Siipirataslaiva Vispilä lähtee Hakaniemestä klo 17.30, ja päättyy takaisin Hakaniemeen klo 21.30. Lentonäytöstä ehditään katsella noin klo 18-21 välinen aika.

Tästä >> näet Hakaniemen lähtölaiturin sijainnin Google Maps-karttapalvelussa

Risteilylipun hinta: 30€ per henkilö
Risteilyliput ovat myynnissä verkkokaupassamme >>

Aluksella on kahvila täysin anniskeluoikeuksin. Myynnissä on myös pientä suolaista ja makeaa purtavaa.

Voit myös ennakkotilata verkkokaupastamme risteilylle yhteistyökumppanimme Bruket Cafén >> valmistaman herkkulajitelman hintaan 20€ / hlö. Lajitelmat ovat tilattavissa tiistaihin 3.8.2021 klo 10:00 asti, ja toimitetaan suoraan alukselle ennakkotilauksien mukaisesti. Valittavana on joko kala- tai kasvisvaihtoehto:

KALA-VAIHTOEHTO SISÄLTÄÄ:
Vihersalaattia, kirsikkatomaattia ja vinaigretteä (V,G)
Kirkas perunasalaatti (V,G)
Savulohta, sitruunaa ja tilliä (G)
Saaristolaisleipää ja voita (L)
Jälkiruokana pieni makea (L,G)

KASVIS-VAIHTOEHTO SISÄLTÄÄ:
Vihersalaattia, kirsikkatomaattia ja vinaigretteä (V,G)
Kirkas perunasalaatti (V,G)
Kvinoaa, granaattiomenaa ja fetaa (L,G)
Saaristolaisleipää ja voita (L)
Jälkiruokana pieni makea (L,G)

Annokset ovat gluteenittomia ja laktoosittomia.
Muut erikoisruokavaliot huomioimme mahdollisuuksien mukaan, jos saamme niistä tiedon sähköpostitse: info@jt-line.fi viimeistään 3.8.2021 klo 10:00.


Risteilyliput eivät oikeuta paikkavaraukseen: kaikki istumapaikat ovat merkitsemättömiä. Aluksen isolla ulkokannella on tilaa kaikille risteilymatkustajille. Lisäksi aluksen tilavat sisätilat ovat risteilyvieraiden käytössä, kuitenkin voimassa olevat ravintolarajoitukset huomioiden.

Osallistuthan risteilylle vain täysin terveenä! Aluksessa on käsienpesumahdollisuus ja käsidesiä. Aluksen sisätiloissa tulee käyttää kasvomaskia, paitsi alukselta ostettuja juomia ja herkkuja voi nauttia omalla istumapaikallaan ilman kasvomaskia.


JT-Line ei ole mukana toteuttamassa lentonäytöstä eikä ole vastuussa näytösohjelmasta. Lentonäytöksen toteuttaa Suomen Ilmailuliitto. JT-Linen vastuu rajoittuu risteilyn toteutukseen. Lapset ovat tervetulleita risteilylle, mutta risteilylipun hinta on sama sekä lapsille että aikuisille. Suosittelemme tarvittaessa ottamaan omat kuulosuojaimet mukaan: lentokoneiden moottoreiden ääni on ajoittain erittäin kova.