Korkeasaari ryhmille

best website builder

Ryhmille: Matka siipirataslaivalla ja Korkeasaaren uhanalaiset eläimet

Tarjoamme ryhmille valmista kokonaisuutta, jota sisältää matkat siipirataslaivalla Kauppatorilta Korkeasaareen ja takaisin, ja opastetun tutustumisen eläintarhan uhanalaisiin eläimiin! 

Markhors at Korkeasaari Zoo
Kuva: Korkeasaari Zoo / Annika Sorjonen

Nouse aidon siipirataslaivan kyytiin ja lähde retkelle Korkeasaareen: eläinten saareen. Perillä pääset ihastelemaan Amurin tiikereitä ja lumileopardeja, karhuja ja ahmoja, ja useita muita kiehtovia eläinlajeja!

Korkeasaaren eläintarha sijaitsee nimensä mukaisesti saarella, vain 15 minuutin vesibussimatkan päässä Helsingin Kauppatorilta. Se on perustettu vuonna 1889 ja on yksi maailman vanhimmista eläintarhoista. Matkalla Kauppatorilta Korkeasaareen on mahdollisuus nauttia merellisen Helsingin tunnelmasta, Suomenlinnan merilinnoituksen siintäessä horisontissa, ja matkan varrella sijaitsee muutamia muitakin tunnettuja nähtävyyksiä, kuten Suomen kuuluisa jäänmurtajalaivasto.

Perillä Korkeasaaressa tutustutaan eläintarhan eläimiin oppaan johdolla. Eläintarha on 150 eläinlajin koti, ja eläintarhan tärkeänä tehtävä on luonnon monimuotoisuuden suojelu. Korkeasaari pitää ja kasvattaa uhanalaisia eläimiä yhteistyössä muiden eläintarhojen kanssa turvatakseen näiden eläinlajien säilymisen myös tulevaisuudessa.

Eläintarhavierailun jälkeen, paluumatkalla takaisin Kauppatorille, on aluksen kahvilassa tarjolla kahvia, teetä tai mehua.

Sekä alus että Korkeasaaren eläintarha ovat esteettömiä, ja helposti saavutettavissa lastenvaunujen ja pyörätuolin kanssa, lue lisää >> 

Saatavuus: Päivittäin 1.6.-31.8.2024
Lauantaisin ja sunnuntaisin 4.-26.5.2024 ja 1.-29.9.2024

Lähtöaika: klo 10.00 (tai asiakkaan toiveen mukaan)

Kesto: 3 tuntia

Hintaesimerkki: alkaen 150 € per ryhmä + 34 € per aikuinen
(edullisempi hinta per henkilö on saatavilla lapsille / opiskelijoille / eläkeläisille)
Sisältäen vesibussimatkat Kauppatorilta Korkeasaareen ja takaisin (meno-paluuliput, jotka ovat voimassa aikataulunmukaisilla lähdöillä), sisäänpääsyn eläintarhaan ja opastetun kierroksen, sekä kahvin, teen tai mehun aluksella paluumatkan aikana.

Varaukset >>

The paddle-wheel vessel on her way to Korkeasaari Zoo
Kuva: Korkeasaari Zoo / Annika Sorjonen

A wolverine at Korkeasaari Zoo
Kuva: Korkeasaari Zoo / Annika Sorjonen

Cafe Hedvig at Korkeasaari Zoo
Kuva: Korkeasaari Zoo / Annika Sorjonen

Kuva_Mari Lehmonen_Helsinki Partners
Kuva: Helsinki Partners / Mari Lehmonen

A ferry to Korkeasaari Zoo
Kuva: Korkeasaari Zoo / Annika Sorjonen

Kuva_Mari Lehmonen_Helsinki Partners
Kuva: Helsinki Partners / Mari Lehmonen


Haluamme, että Helsingin saaristo säilyy elinvoimaisena myös tuleville sukupolville, ja siksi tankkaamme reitillä liikennöiviin aluksiin ainoastaan Nesteen uusiutuvaa MY polttoöljyä. Edelläkävijöinä haluamme olla mukana edistämässä vähäpäästöisempiä ratkaisuja. Neste MY uusiutuvan polttoöljyn käytöllä vähennämme kyseisellä reitillä hiilijalanjälkeämme jopa 90 % fossiilisiin polttoaineisiin verrattuna.

Suosittelemme, mikäli mahdollista, saapumaan Kauppatorille julkisilla liikennevälineillä. Lisätietoja löydät HSL:n Reittioppaasta >>

Sustainable-Travel-Finland-logo    Ekokompassi-logo