Liikennöinti Suomenlinnaan, Vallisaareen ja Lonnaan 16.7.2018

Liikennöinti Hakaniemestä Suomenlinnaan, Vallisaareen ja Lonnaan maanantaina 16.7.2018

Maanantaina 16.7.2018 Kauppatori on suljettu vesibussiliikenteeltä (johtuen Yhdysvaltain presidentin ja Venäjän presidentin tapaamisesta ja siitä johtuvista liikenteen erityisjärjestelyistä Helsingin keskustassa). JT-Line ei siis voi liikennöidä kyseisenä päivänä lainkaan Kauppatorin Kolera-altaan lähtölaiturista, mutta liikennöimme Hakaniemestä laajennetulla poikkeusaikataululla Suomenlinnaan, Vallisaareen ja Lonnaan, alla olevan aikataulun mukaisesti.

Hakaniemen lähtölaituri sijaitsee Hakaniemenrannassa, Maailman rauha-patsaan tuntumassa (katso sijainti tästä >>)

(Huom: aikataulu on lisätty sivulle jpg-kuvana. Mikäli et näe aikataulua, tarkistathan selaimesi asetuksista, että olet sallinut kuvatiedostojen näyttämisen)


Regular waterbus traffic from Hakaniemi to Suomenlinna, Vallisaari and Lonna on Monday 16th July 2018

On Monday 16th July 2018 the presidents of the United States and Russia will have a meeting in Helsinki. Due to the meeting, there will be exceptional traffic arrangements in the city centre of Helsinki, and and no water traffic is allowed at Helsinki Market Square. All our departures from Helsinki Market Square will be cancelled on 16th July, but JT-Line will be operating instead from Hakaniemi according to the special timetable below.

The departure point at Hakaniemi is in the front of the ”World Peace” statue (please click here for the map >>)