Ryhmille

Pihlajasaari: ryhmille

RYHMÄLIPPUJEN HINNAT PIHLAJASAAREEN 2021

Aikuiset: 7 € / hlö
Lapset (7-17 vuotta): 4 € / hlö
Eläkeläiset: 4 € / hlö
Kouluryhmät:
(oppilaat ja opettajat)
4 € / hlö

Hinnat ovat meno-paluuhintoja. Hinnat ovat voimassa, kun ryhmän koko on vähintään 10 henkilöä. Koko ryhmän on matkustettava samalla vuorolla. Maksu suoritetaan käteisellä tai kortilla aluksen rahastajalle. Etukäteen niin sovittaessa voimme myös lähettää laskun. Silloin kokonaishintaan lisätään laskutuslisä 10 €.

Pyydämme ryhmiä ilmoittamaan toimistollemme tulostaan vuoroaluksella Pihlajasaareen, jotta osaamme varautua suurempaan matkustajamäärään kyseisellä vuorolla. Huomioittehan, että emme kuitenkaan pysty varaamaan paikkoja, vaan alus täytetään matkustajien saapumisjärjestyksessä. Siksi suosittelemmekin ryhmiä olemaan paikalla hyvissä ajoin, viimeistään 15 minuuttia ennen vuoroveneen lähtöä.

Otamme ilmoituksia ryhmistä vastaan mieluiten sähköpostitse info (at) jt-line.fi. Tarvitsemme seuraavat tiedot: ryhmän nimi, yhteyshenkilön nimi ja puhelinnumero, henkilömäärä, meno- ja paluumatkan lähtöajat sekä maksutapa. Mikäli maksutavaksi valitaan laskutus, tarvitsemme myös laskutusosoitteen etukäteen. Laskutamme myös sähköisesti.