Aikataulu Kauppatori – Suomenlinna

Aikataulu Kauppatori – Suomenlinna

JT-Linen alukset liikennöivät Kauppatorin Kolera-altaalta Suomenlinnaan (Tykistölahteen ja Kuninkaanportille) joka päivä 1.6.-27.9.2020

AJANKOHTAISTA:
● Alukseen otetaan matkustajia 26.6.2020 asti vain 50-60 % suurimmasta sallitusta matkustajakapasiteetista. Matkustajamäärän rajoitusta jatketaan tästä eteenpäin tarvittaessa: seuraamme jatkuvasti hallituksen linjauksia epidemian torjunnassa⁣⁣.
● Ethän tule kyytiin, mikäli kärsit hengitystie-infektion oireista⁣⁣.
● Ostathan lipun etukäteen verkkokaupastamme. Vaihtoehtoisesta suosittelemme korttimaksamista lähimaksulla⁣⁣.
● Pidäthän riittävää etäisyyttä muihin matkustajiin ja henkilökuntaan. Voit omalta osaltasi ehkäistä tungoksen muodostumista⁣⁣.


  • L-merkityt vuorot pysähtyvät menomatkalla Kauppatorilta Suomenlinnaan Lonnassa.
  • LV-merkityt vuorot pysähtyvät menomatkalla Kauppatorilta Suomenlinnaan Lonnassa ja Vallisaaressa
  • LP-merkityt vuorot pysähtyvät paluumatkalla Suomenlinnasta Kauppatorille Lonnassa.

Tarkemmat Lonnan aikataulut löytyvät omilta aikataulusivuiltaan >>.

Matkan kesto Kauppatori-Tykistölahti on noin 25-30 minuuttia. Matkan kesto Kauppatori-Kuninkaanportti on noin 30-45 minuuttia.


LASTENRATTAIDEN KANSSA MATKUSTAVAT:
Laitathan (helteisinä) ruuhka-aikoina rattaat kasaan jo ennen alukseen nousua, mikäli mahdollista (nukkuvaa lasta ei tarvitse herättää). Kaikki rattaat ja vaunut eivät mahdu alukseen, mikäli osa niistä ei ole kasattuna. Kiitos!


Huom: Aikataulut on lisätty tälle sivulle jpg-kuvina. Mikäli et näe aikatauluja, tarkistathan selaimen asetuksista, että olet sallinut kuvatiedostojen näytön.