Aikataulu Kauppatori – Suomenlinna

Aikataulu Kauppatori – Suomenlinna 2019

VESIBUSSILIIKENNE KAUPPATORILTA SUOMENLINNAAN ON PÄÄTTYNYT KESÄKAUDEN 2019 OSALTA. ALOITAMME LIIKENNÖINNIN JÄLLEEN 1.5.2020. HYVÄÄ SYKSYÄ JA TALVEA!

JT-Linen alukset liikennöivät Kauppatorin Kolera-altaalta Suomenlinnaan (Tykistölahteen ja Kuninkaanportille) joka päivä 1.5.-30.9.2019


  • L-merkityt vuorot pysähtyvät menomatkalla Kauppatorilta Suomenlinnaan Lonnassa.
  • LV-merkityt vuorot pysähtyvät menomatkalla Kauppatorilta Suomenlinnaan sekä Lonnassa että Vallisaaressa.
  • V-merkityt vuorot pysähtyvät menomatkalla Kauppatorilta Suomenlinnaan Vallisaaressa
  • VT-merkityt vuorot pysähtyvät menomatkalla Kauppatorilta Suomenlinnaan Vallisaaressa. VT-merkityllä vuorolla pääsee ainoastaan Suomenlinnan Tykistölahteen, mutta ei Kuninkaanportille (merkitty aikatauluun X:llä)
  • LP-merkityt vuorot pysähtyvät paluumatkalla Suomenlinnasta Kauppatorille Lonnassa.

Tarkemmat Lonnan ja Vallisaaren aikataulut löytyvät omilta aikataulusivuiltaan.

Matkan kesto Kauppatori-Tykistölahti on noin 25-40 minuuttia (riippuen siitä, pysähtyykö alus matkan aikana Lonnassa ja/tai Vallisaaressa). Matkan kesto Kauppatori-Kuninkaanportti on noin 30-45 minuuttia.


LASTENRATTAIDEN KANSSA MATKUSTAVAT:
Laitathan (helteisinä) ruuhka-aikoina rattaat kasaan jo ennen alukseen nousua, mikäli mahdollista (nukkuvaa lasta ei tarvitse herättää). Kaikki rattaat ja vaunut eivät mahdu alukseen, mikäli osa niistä ei ole kasattuna. Kiitos!


Huom: Aikataulut on lisätty tälle sivulle jpg-kuvina. Mikäli et näe aikatauluja, tarkistathan selaimen asetuksista, että olet sallinut kuvatiedostojen näytön.