Aikataulu Kauppatori – Vallisaari 

Aikataulu Kauppatori – Vallisaari 2019

JT-Linen alukset liikennöivät Kauppatorin Kolera-altaalta Vallisaareen Luotsipihan laituriin joka päivä 1.5.-29.9.2019


Menomatkan kesto Kauppatori-Vallisaari on noin 20-25 minuuttia. Paluumatkan kesto Vallisaari-Kauppatori on noin 30-40 minuuttia (valitun vuoron muista pysähdyspaikoista riippuen).


HUOM: Tulenteko ja kaivaminen on Vallisaaressa turvallisuussyistä ehdottomasti kielletty. Vallisaaressa ei ole grillikatoksia eikä sinne saa myöskään viedä omaa grilliä. Merkityillä reiteillä pysyminen säästää saaren luontoa. Vallisaareeen ja Vallisaaren vesibussiin saa ottaa koiran mukaan, mutta koira on pidettävä kytkettynä. Lastenvaunut mahtuvat aluksiimme ja lastenvaunujen kanssa pystyy kulkemaan myös Vallisaaren merkittyjä reittejä pitkin (kevyimmät matkarattaat saattavat kuitenkin olla raskaita työntää saaren reiteillä).


LASTENRATTAIDEN KANSSA MATKUSTAVAT:
Laitathan (helteisinä) ruuhka-aikoina rattaat kasaan jo ennen alukseen nousua, mikäli mahdollista (nukkuvaa lasta ei tarvitse herättää). Kaikki rattaat ja vaunut eivät mahdu alukseen, mikäli osa niistä ei ole kasattuna. Kiitos!


HUOM! Kesän 2019 reittiliikenne Kauppatorilta Vallisaareen päättyy päivää aikaisemmin kuin on aiemmin ilmoitettu, eli sunnuntaina 29.9.2019. Syynä on Puolustusvoimien suorittama raivaustyö, joka aloitetaan Torpedolaiturin läheisyydessä maanantaina 30.9. Raivaustyön vuoksi liikkuminen kaivuutyön 200 metrin suojavyöhykkeellä on kielletty.


Huom: Aikataulut on lisätty tälle sivulle jpg-kuvina. Mikäli et näe aikatauluja, tarkistathan selaimen asetuksista, että olet sallinut kuvatiedostojen näytön.