Aikataulu Kauppatori – Vallisaari 

Aikataulu Kauppatori – Vallisaari 2018

Liikennöinti Vallisaareen on päättynyt 30.9.2018 kesäkauden 2018 osalta. Toivotamme kaikille asiakkaillemme hyvää syksyä ja talvea, toivottavasti nähdään taas ensi kesänä!

JT-Linen alukset liikennöivät Kauppatorin Kolera-altaalta Vallisaareen joka päivä 1.5.-30.9.2018


Menomatkan kesto Kauppatori-Vallisaari on noin 20-25 minuuttia. Paluumatkan kesto Vallisaari-Kauppatori on noin 30-40 minuuttia (valitun vuoron pysähdyspaikoista riippuen).


HUOM: Tulenteko, yöpyminen ja kaivaminen on Vallisaaressa turvallisuussyistä ehdottomasti kielletty. Vallisaaressa ei ole grillikatoksia eikä sinne saa myöskään viedä omaa grilliä. Merkityillä reiteillä pysyminen säästää saaren luontoa. Vallisaareeen ja Vallisaaren vesibussiin saa ottaa koiran mukaan, mutta koira on pidettävä kytkettynä. Lastenvaunut mahtuvat aluksiimme ja lastenvaunujen kanssa pystyy kulkemaan myös Vallisaaren merkittyjä reittejä pitkin (kevyimmät matkarattaat saattavat kuitenkin olla raskaita työntää saaren reiteillä).


Huom: Aikataulut on lisätty tälle sivulle jpg-kuvina. Mikäli et näe aikatauluja, tarkistathan selaimen asetuksista, että olet sallinut kuvatiedostojen näytön.