Ryhmille

Suomenlinna & Vallisaari & Lonna: ryhmille

Pyydämme ryhmiä (min. 10 henkilöä) varaamaan toimistollemme etukäteen paikat Suomenlinnan / Vallisaaren / Lonnan vesibussiin, jotta osaamme varautua suurempaan matkustajamäärään kyseisellä vuorolla. Huomioittehan, että ryhmän on oltava paikalla viimeistään 15 minuuttia ennen vuoroaluksen lähtöä, jotta varaus on voimassa, sillä alus täytetään matkustajien saapumisjärjestyksessä. Valitettavasti emme voi taata jokaiselle ryhmän jäsenelle istumapaikkaa. Istumapaikan voi varmistaa saapumalla ajoissa paikalle.

Maksu suoritetaan käteisellä tai pankki- tai luottokortilla aluksen rahastajalle tai Kauppatorin lipunmyyntikioskiin. Etukäteen niin sovittaessa voimme lähettää yritys- ja yhteisöasiakkaille myös laskun.
Ryhmävarauksen voi tehdä alla olevalla lomakkeella. Varaus astuu voimaan, kun olet saanut meiltä vahvistuksen sähköpostitse. Viikonlopun aikana saapuneet varauspyynnöt käsitellään seuraavana arkipäivänä.

Ryhmävaraus voidaan tehdä, kun matkanjohtaja maksaa koko ryhmän liput yhdellä kertaa.

Ryhmävarauslomake

  Ajankohta:

  Lähtölaituri:
  Kauppatori

  Matkan kohde:
  Suomenlinna, Tykistölahti
  Suomenlinna, Kuninkaanportti
  Lonna

  Paluulähtölaituri:
  Suomenlinna, Tykistölahti
  Suomenlinna, Kuninkaanportti
  Lonna

  Maksutapa:
  Käteinen tai pankki-/luottokortti
  Ostan matkaliput verkkokaupasta
  Lasku

  Laskutusosoite:
  Mikäli valitsit maksutavaksi laskun, kirjoita tähän yrityksenne laskutusosoite ja Y-tunnus. Voimme valitettavasti laskuttaa ainoastaan rekisteröityneitä yrityksiä ja yhdistyksiä. Laskutamme matkan jälkeen, toteutuneen henkilömäärän mukaan. Kokonaishintaan lisätään laskutuslisä 10,00 €. Voimme laskuttaa myös sähköisesti.

  Lue lisää rekisteristä ja sen käyttötarkoituksesta tästä >>

  * pakolliset kentät