Saarihyppely ”Island hopping”

ISLAND HOPPING – KOLME KOHDETTA YHDELLÄ LIPULLA

Vallisaari – Suomenlinna – Lonna

Liikennöinti on päättynyt 30.9.2018 kesäkauden 2018 osalta. Toivotamme kaikille asiakkaillemme hyvää syksyä ja talvea, toivottavasti nähdään taas ensi kesänä!


Reittikartta-Kauppatori-Lonna-Vallisaari-Suomenlinna-2017-iso

Matkustamalla Island Hopping-reitin voit käydä saman päivän aikana kolmessa Helsingin vetovoimaisimmassa saarikohteessa: Vallisaaressa, Suomenlinnassa ja Lonnassa. Voit hypätä pois kyydistä ja jatkaa matkaa oman aikataulusi mukaan. Voit esimerkiksi nauttia kävelyretkestä Vallisaaren ainutlaatuista luontoa ihaillen, pistäytyä Suomenlinnan vetonaulassa, sukellusvene Vesikossa, ja nauttia iltapäiväkahveista Lonnan vohvelibaarissa. Nämä kolme kohdetta täydentävät toinen toisiaan, ja niissä riittää nähtävää ja koettavaa useammankin päiväretken verran!

Lähtölaiturit:
Katso lähtölaitureiden sijainti tästä >>

Lippujen hinnat:
Aikuinen: 8 €
Lapsi (7-16 vuotta): 4 €.
Lippu on voimassa yhden päivän.

Matka-ajat:
Kauppatori – Vallisaari: noin 20 min
Vallisaari – Suomenlinna (Tykistölahti): noin 5 min
Suomenlinna (Tykistölahti tai Kuninkaanportti) – Lonna: noin 5-10 min
Lonna – Kauppatori: noin 10 min

Voit viipyä kussakin saarikohteessa niin kauan kuin haluat – valitse sinulle sopivat lähtöajat alla olevasta aikataulusta. Suosittelemme kuitenkin varaamaan Vallisaareen ja Suomenlinnaan tutustumiseen kumpaankin vähintään kaksi tuntia ja Lonnaan tutustumiseen vähintään tunnin.

Lisätietoja kohteista saat tästä>>


Huom: Aikataulut on lisätty tälle sivulle jpg-kuvina. Mikäli et näe aikatauluja, tarkistathan selaimen asetuksista, että olet sallinut kuvatiedostojen näytön.