Åt grupper

Rönnskär: åt grupper

GRUPPBILJETTSPRISER TILL RÖNNSKÄR 2021

Vuxna: 7 € / hlö
Barn (7-16 år): 4 € / hlö
Pensionärer: 4 € / hlö
Skolgrupper:
(elever och lärare)
4 € / hlö

Priserna är för tur och retur biljetter. Priserna är giltiga då gruppen består av mins 10 personer. Hela gruppen måste åka tillsammans på samma tur. Betalningen sker kontant till fartygets biljettförsäljare. Enligt överenskommelse i förväg kan vi också skicka en faktura. I detta fallet tillägger vi i priset en 10€ faktureringsavgift.

Vi ber grupper anmäla vårt kontor om sin ankomst till Rönnskär på en av våra båtturer, så att vi kan förbereda oss för större passagerarantal på båtturen i fråga. Observera att vi kan ändå inte reservera platser, utan båten fylls på i ankomstordning. Därför rekommenderar vi att grupper är på plats i god tid, senast 15 minuter före båtens avgångstid.

Vi mottar gruppanmälningar helst via email: info (at) jt-line.fi. Vi behöver följande information: gruppens namn, kontaktperson och telefonnummer, antal personer, tidspunkten för tur- och retur-resorna, samt betalningssätt. Ifall du väljer fakturering behöver vi också faktureringsadressen i förväg. Vi fakturerar också elektroniskt.