För grupper

Sveaborg & Skanslandet & Lonnan: för grupper

Foto_Sveaborg_Kari Ylitalo_Helsinki Marketing
Foto: Kari Ylitalo / Helsinki Marketing

Vi ber grupper (minst 10 personer) att boka platser på förhand på vattenbussarna till Sveaborg / Skanslandet / Lonnan från vårt kontor, så att vi kan förbereda oss för större passagerarantal på turen i fråga. Observera att gruppen måste vara på plats senast 15 minuter före fartygets avgång för att platsbokningen skall vara i kraft, det här beror på att vi fyller på fartyget i ankomstordning. Tyvärr kan vi inte garantera en sittplats åt alla medlemmar av gruppen. En sittplats kan säkras genom att vara på plats i tid.

Betalningen sker kontant eller med bank- / kreditkort till biljettförsäljaren ombord eller biljettkiosken vid Salutorget. Med överenskommelse på förhand kan vi också skicka faktura till företags- och föreningskilenter.
En gruppbokning kan göras med att fylla i blanketten nedan. Bokningen stiger i kraft då du fått en bekräftelse från oss per e-post. Gruppbokningar som anlänt under veckoslutet behandlar vi följande vardag.

En gruppbokning kan göras då reseledaren betalar hela gruppens biljetter på en gång.

Blankett för gruppbokningar

  Tidspunkt:

  Avgångsbrygga:
  Salutorget
  Hagnäs

  Resans destination:
  Sveaborg, Artilleriviken
  Sveaborg, Kungsporten
  Lonnan

  Avfärdsbrygga:
  Sveaborg, Artilleriviken
  Sveaborg, Kungsporten
  Lonnan

  Betalningssätt:
  Kontant eller bank-/kreditkort
  Jag köper biljetterna från nätbutiken
  Faktura

  Faktureringsadress:
  Om du valde att betala med faktura, skriv ner här faktureringsadressen och FO-numret för ditt företag. Tyvärr kan vi endast fakturera registrerade företag och föreningar.
  Vi fakturerar efter resan enligt det förverkligade passagerarantalet. Till totalpriset tilläggs en 10,00€ faktureringsavgift. Vi kan också fakturera elektroniskt.

  Läs mera om registret och dess funktion här >>

  * obligatoriska fält