Syys- tai pikkujouluristeily Helsingin saaristossa

Syysristeily tai pikkujouluristeily Helsingin saaristossa

JT-Linen M/s Amiraalin liikennöintikausi jatkuu joulukuulle asti! Aluksessa on keskuslämmitys, joten Helsingin saaristosta voi nauttia sisätilojen lämmössä. Syksyn ja alkutalven pimenevissä illoissa on oma taikansa kaupungin valojen valaistessa merimaisemaa. Alus on varattuna vain teidän ryhmänne käyttöön. Miten olisi vaikkapa pikkujoulut merellä?

Pikkujouluristeily Helsingin saaristossa
Kuva: Jukka Kalaoja / Visit Finland

ESIMERKIKSI: LOUNAS- TAI ILLALLISRISTEILY, KESTO 3 TUNTIA

Lähtö tapahtuu Kauppatorilta. Risteilyreitti sovitaan aluksen kipparin kanssa matkan alussa vastaamaan toiveitanne, huomioiden vallitseva sää. Risteily päättyy takaisin Kauppatorille.

Lisämaksusta risteily voi alkaa (tai päättyä) myös muualta kuin Kauppatorilta, esimerkiksi yrityksenne toimipisteen lähistöltä.
Kysy lisätietoja tästä linkistä >>


SESONGIN SAARISTOLAISMENU ”VALLISAARI” 

SILAKKAA JA KATAJANMARJAA (M,G)
Katajanmarjalla maustettua Perämeren silakkaa
KANANPOJANRINTAA JA FENKOLIA (L,G)
Paahdettuja kananpojan sisäfileepaloja ja sahramifenkolia
LIHAPYÖRYKÖITÄ JA LUOMUAJVARIA (L)
Keittiömme valmistamia lihapyöryköitä aniksella maustetussa luomutomaatti-ajvarkastikkeessa
SAVUSTETTUA PUNAJUURTA JA JOGURTTIA (L,G)
Savustettua punajuurta, punajuurenversoja, kurpitsansiemeniä ja sitruunajogurttia
MELONIA JA PELLAVANSIEMENIÄ (M,G)
Tuoretta melonia, rucolaa, minttua ja paahdettuja pellavansiemeniä
SESONGIN VIHERSALAATTIA (M,G)
Raikkaita kauden salaatteja, tomaattia, kurkkua, retiisiä ja sitruunavinaigretteä
UOTILAN RIIHIRUISLIMPPUA JA VOITA (L)
Kevyesti savunmakuista Uotilan leipomon ruislippua ja voita
● ● ●
Pääruoka: PAAHDETTUA PORSAANFILEETÄ JA ROMMIA (L)
Paahdettua porsaan sisäfileetä, kermaista rommikastiketta ja pariisinperunoita
● ● ●
Kasvispääruoka: KASVISPIHVEJÄ JA FERMENTOITUA PORKKANAA (M,G, Vegaaninen)
Kasvispihvejä, fermentoidusta porkkanasta valmistettua kastiketta ja pariisinperunoita
Huom: Kasvispääruoka tulee tilata erikseen viimeistään 10 vrk ennen tilaisuutta!

Viinisuositukset:
Alkumaljaksi kuohuviini: Verrocchio Prosecco Rosé Extra Dry, Italia – 11 € / 20 cl (piccolo)
Valkoviini: Bodegas Faustino VII Blanco, Espanja – 10,50 € / 20 cl (piccolo)
Punaviini: Bodegas Faustino VII Tinto, Espanja – 10,50 € / 20 cl (piccolo)


Hinta 20 henkilön ryhmälle: 89,50 € / henkilö 
Lisähenkilöt: 49,50 € / henkilö 

(esimerkiksi veloitus 30 henkilön ryhmälle on  20*89,50€ + 10*49,50€, yhteensä 2285€ sis. alv:n)

Hintaan sisältyy: Saaristoalus Amiraali käyttöönne 3 tunniksi (Kauppatorilta Kauppatorille), ruokailu noutopöydästä (menu ”Vallisaari”), ruokajuomaksi lähdevesi, kahvi/tee ja halutessanne myös alkoholiton glögi, pieni makea kahvin kanssa sekä alv. Muut ruokajuomat laskutetaan erikseen (aluksella on baari A-oikeuksin). Minimiveloitus on 20 henkilön mukaan.


Risteilyt liikennöidään M/s Amiraalilla, johon tankkaamme ainoastaan Nesteen uusiutuvaa MY polttoöljyä. Edelläkävijöinä haluamme olla mukana edistämässä vähäpäästöisempiä ratkaisuja. Neste MY uusiutuvan polttoöljyn käytöllä vähennämme kyseisen aluksen osalta hiilijalanjälkeämme jopa 90 % fossiilisiin polttoaineisiin verrattuna.

Sustainable-Travel-Finland-logo    Ekokompassi-logo   


M/s Amiraali on vuokrattavissa myös lyhyisiin siirtokuljetuksiin, esimerkiksi Kauppatorilta Suomenlinnaan.
Kysy tarjous tästä linkistä >>

Pikkujouluristeily Helsingin saaristossa: JT-Linen M/s Amiraalin liikennöintikausi jatkuu joulukuulle asti!
Kuva: Susanna Kekkonen / Suomenlinnan hoitokunta


(Pidämme oikeuden kirjoitusvirheisiin.)