Hodarifillari

Tilaa Hodarifillarin tyylikäs hodarikoju JT-Linen risteilylle!

Hodarifillarin premium-hodareista pääsee kesällä 2023 nauttimaan myös JT-Linen aluksilla

Hodarifillarin tarina alkoi vuoden 2014 Ravintolapäivästä, johon Niko ja Matias osallistuivat polkupyörän päälle rakennetun hodarikojun kanssa. Valtavasta suosion ansiosta uudenlainen catering-palvelu sai alkunsa. Kesällä 2023 Hodarifillarin tyylikkään hodarikojun voi tilata myös JT-Linen aluksille: hodarikokin paikan päällä valmistamat premium-hodarit maistuvat kaikille ja rento risteilyfiilis on taattu!

HODARI-MENU

Premium-hodareissa on Kanniston Leipomon tuoreet sämpylät sekä Veijo Votkinin herkulliset nakit.
Kaikki vaihtoehdot ovat etukäteen pyydettäessä saatavilla gluteenittomana ja kasvisversiona tai vegaanisena.

Villinki
Luomuketsuppi, sinappi, kurkkusalaatti, kevätsipuli, paahdettu sipuli

Porkkala
Luomuketsuppi, remoulade-kastike, kevätsipuli, paahdettu sipuli


Hodaritarjoilun hinta 20 henkilölle: 680€ (=34€ /hlö)

  • Yli 20 menevät henkilöt +18€ per lisähenkilö
  • Minimiveloitus on 20 henkilön mukaan

Hintaan sisältyy:

  • paikan päälle alukselle hodarikojun kanssa tuleva hodarikokki
  • 2 premium-hodaria per henkilö
  • ruokajuomaksi lähdevesi
  • kahvi/tee & pieni makea (=suklaakonvehti tms.)

Haluaisitteko täydentää tarjoilua lisukesalaatilla tai jälkiruoalla? 

Raikkaat salaatit ja herkulliset jälkiruoat kruunaavat tarjoilukokonaisuuden.
Jälkiruoat ovat etukäteen pyydettäessä saatavilla myös vegaanisena.

  • Lisukesalaatti: Kvinoa-bataattisalaatti savumanteleilla (G, V) +5,50€ /hlö
  • Lisukesalaatti: Ranch-perunasalaatti à la Filip Stenius (G, V) +5,50€ /hlö
  • Lisukesalaatti: Perinteinen amerikkalainen Coleslaw-salaatti (G, V) +5,50€ /hlö
  • Jälkiruoka: Porkkanakuppikakku (G) +4,50€ /hlö
  • Jälkiruoka: Rocky Road-mutakuppikakku (G) +4,50€ /hlö

Hodaritarjoilun tilausehdot:

Laadukkaat hodaritarjoilut aluksillemme toimittaa Hodarifillari / Meals on Wheels Oy. Minimiveloitus on aina 20 henkilön mukaan = 680€ (sis. alv:n 14%). Risteilynne menuvalinta, lopullinen henkilömäärä ja mahdolliset erikoisruokavaliot tulee vahvistaa viimeistään kymmenen (10) päivää ennen tilaisuuttanne. Koko ryhmälle valitaan sama menu, huomioiden kuitenkin ruoka-aineallergiat ja erikoisruokavaliot. Hodarifillarin käyttämät ruokailuastiat ovat biohajoavia.

Ruokalajien perään on merkitty allergeenit seuraavasti:
VL=vähälaktoosinen / L=laktoositon / M=maidoton / G=gluteeniton / V=vegaaninen

Hintoihin sisältyy alv 14%. Lihan alkuperämaa xxx.