Illallisristeily

Illallisristeily

RISTEILYN KESTO: 4 TUNTIA

Illallisristeilyllä hyvä ruoka yhdistyy kauniisiin merimaisemiin. Helsingin kaunis saaristo luo tilaisuudelle juhlavat puiteet, oli kyseessä sitten syntymäpäiväjuhlat, henkilökunnan virkistäytymispäivä tai asiakastilaisuus. Aluksistamme löytyy sopiva jopa 100 henkilön ryhmälle.

Lähtö tapahtuu Kauppatorilta. Risteilyreitti sovitaan aluksen kipparin kanssa matkan alussa vastaamaan toiveitanne. Alus voi suunnata joko Helsingin itäsaaristoon kohti Sipoota, tai länsisaaristoon Espoon suuntaan. Risteily päättyy takaisin Kauppatorille.

Lisämaksusta risteily voi alkaa (tai päättyä) myös muualta kuin Kauppatorilta, esimerkiksi yrityksenne toimipisteen lähistöltä.


Tarjoiluehdotus:

MENU 
Sivua päivitetään!

Viinisuositukset:
Valkoviini: (X € / 75 cl)
Punaviini: (X € / 75 cl)

Olutsuositus:
(X € / 33 cl)


Hintaesimerkki 25 henkilölle: X € / henkilö (kun aluksena M/s Panda)
Hintaesimerkki 35 henkilölle: X € / henkilö (kun aluksena M/s Panda)
Hintaesimerkki 45 henkilölle: X € / henkilö (kun aluksena M/s Panda)
Hintaesimerkki 55 henkilölle: X € / henkilö (kun aluksena Pw/s Vispilä)
Hintaesimerkki 65 henkilölle: X € / henkilö (kun aluksena Pw/s Vispilä)
Hintaesimerkki 75 henkilölle: X € / henkilö (kun aluksena Pw/s Vispilä)
Hintaesimerkki 85 henkilölle: X € / henkilö (kun aluksena Pw/s Vispilä)

Hintaan sisältyy: Vesibussi Panda (max. 48 henkilölle) tai siipirataslaiva Vispilä (yli 48 henkilölle) käyttöönne 4 tunniksi (Kauppatorilta Kauppatorille), illallinen noutopöydästä (Menu ), ruokajuomaksi lähdevesi, kahvi/tee ja alv. Muut ruokajuomat laskutetaan erikseen.

Ohjelmaidea: Kauttamme voitte tilata myös esimerkiksi hanuristin soittamaan risteilyllenne tai oppaan kertomaan nähtävyyksistä reitin varrella. Kysy lisää myyntipalvelustamme!