Saunaristeilyt

JT-Linen suositut saunaristeilyt

Suosittu Kaunissaaren sauna on valitettavasti tällä hetkellä remontissa, eikä meillä ole tietoa remontin valmistumisajasta. Saunaristeily onnistuu tällä hetkellä vaihtoehtoisiin saunakohteisiin, kuten esimerkiksi Norrkullalandetiin, Seasong Travelsin saunaan (Strand Seasong) >>

SAUNARISTEILY NORRKULLALANDETIIN
(retken kesto noin 7 tuntia)

Saunaristeilymme ovat säilyttäneet suosionsa vuodesta toiseen! Lähtö tapahtuu Kauppatorilta, ja matka Norrkullalandetiin kestää noin kaksi tuntia. Menomatkan aikana nautitaan maittavasta ruoasta ja ihaillaan Helsingin kaunista itäsaaristoa, ja nähdään matkan varrella mm. Villingin ja Jollaksen vanhat puuhuvilat.

Norrkullalandetissa odottaa lämmitetty sauna Strand Seasong. Saunaan mahtuu yhtä aikaa korkeintaan noin 12 henkilöä, ja lisäksi käytössänne on saunan yhteydessä oleva kokoustila noin 12 henkilölle, ja terassilla oleva teltta. Ryhmällänne on aikaa saunoa ja uida noin kolmen tunnin ajan, ja paluumatkaan varataan jälleen kaksi tuntia. Paluumatkan aikana tarjoillaan kahvit jälkiruoan kera. Alus palaa takaisin Kauppatorille noin 7 tunnin kuluttua lähdöstä.

Pyydämme huomioimaan, että omat pyyhkeet ja shampoot on varattava mukaan (pyyhkeitä on myös etukäteen tilattavissa saunalle hintaan 4 € / hlö). Alkoholilainsäädännön vuoksi aluksissamme ei saa nauttia omia juomia, mutta mikäli haluatte saunajuomista, teidän on varattava omat juomat siihen tarkoitukseen.

Strand Seasong on varattavissa yksityistilaisuuksiin toukokuun alusta kesäkuun puoliväliin, ja elokuun puolivälistä syyskuun loppuun. Mikäli haluatte järjestää saunaristeilyn ajanjaksolla kesäkuun puolivälistä elokuun puoliväliin, tai ryhmänne on liian iso saunomaan Strand Seasongin tiloissa, niin teemme teille mielellämme tarjouksen vaihtoehtoisesta saunakohteesta.


Tarjoiluehdotus:

MENU SAARISTO
Tillipikkelöityä silakkaa & tillismetanaa (L,G)
Karitsan entrecotea ja ohrasalaattia (L,M)
Kirkasta perunasalaattia (L,G,M,V)
Raikasta vihersalaattia ja kesäisiä tuoreita kasviksia (L,G,M,V)
Juustoportin Vuohen Gruyéreä & hillo kauden raaka-aineista (L,G)
Saaristolaisleipää (L,M,V) & kirnuvoita (L,G)
•••
Paahdettua lohta, fenkolikastiketta & sitruunaista krossiperunaa (L,G)
Kasvisruokailijoille: Nyhtökaurapihvejä, kurkku-jogurttikastiketta
& sitruunaista krossiperunaa (L,G)

(kasvisruoka-annokset on tilattava etukäteen, 10 vrk ennen risteilyä)
•••
Tyrni-posset (L,G)

Viinisuositukset:
Valkoviini: Borgo Boschetto Pinot Grigio 2016, Italia (36 € / 75 cl)
Punaviini: San Cassiano Valpolicella 2015, Italia (39 € / 75 cl)
Olutsuositus:
Suomenlinnan Panimon “Sparre Pale Ale” 33 cl (8 €)


Hintaesimerkki 15 henkilölle: 179,90 € / henkilö
Hintaesimerkki 25 henkilölle: 123,20 € / henkilö

Hintaan sisältyy:
M/s Monica käyttöönne 7 tunniksi (Kauppatorilta Kauppatorille), saunan vuokra (Strand Seasong), ruokailu noutopöydästä (Menu Saaristo), ruokajuomaksi lähdevesi, kahvi/tee sekä alv. Muut ruokajuomat laskutetaan erikseen menekin mukaisesti.

Kuva: Vastavalo – Hannu Laatunen