Saunaristeilyt

JT-Linen suositut saunaristeilyt

SIVUA PÄIVITETÄÄN!

Saunaristeilymme ovat säilyttäneet suosionsa vuodesta toiseen. Eniten asiakkaillemme vuokraamamme sauna on viime vuosina ollut Sipoon Kaunissaaren sauna. Hoidamme tarvittaessa myös muiden saaristosaunojen varauksen asiakkaidemme puolesta.

Alla on yksi esimerkki saunaristeilyn mahdollisesta aikataulusta ja hinnasta. Mikäli kiinnostuit, ota yhteyttä! Annamme mielellämme sinun ryhmällesi räätälöidyn tarjouksen.

Kaunissaaren sauna on valitettavasti tällä hetkellä remontissa, eikä meillä ole tietoa remontin valmistumisajasta. Saunaristeily onnistuu vaihtoehtoisiin saunakohteisiin, esim. Stora Herrööseen tai Norrkullalandetiin (Seasong Travelsin sauna). Kysy lisää myyntipalvelustamme!


KAUNISSAAREN SAUNARISTEILY
(retken kesto noin 7 tuntia)

Lähtö tapahtuu Kauppatorilta, ja matka Kaunissaareen kestää hieman alle kaksi tuntia. Menomatkan aikana nautitaan maittavasta ruoasta ja ihaillaan Helsingin kaunista itäsaaristoa ja nähdään mm. Villingin ja Jollaksen vanhat puuhuvilat.

Kaunissaaressa odottaa lämmitetty sauna (sekä pukuhuone ja takkatupa). Sauna on sopiva korkeintaan noin 30 henkilölle. Saaressa ryhmällänne on aikaa saunoa ja uida noin kolmen tunnin ajan, ja paluumatkaan varataan jälleen kaksi tuntia. Paluumatkan aikana tarjoillaan kahvit jälkiruoan kera. Alus palaa takaisin Kauppatorille noin 7 tunnin kuluttua lähdöstä.

Pyydämme huomioimaan, että omat pyyhkeet ja shampoot on varattava mukaan. Alkoholilainsäädännön vuoksi aluksissamme ei saa nauttia omia juomia, mutta mikäli haluatte saunajuomista, teidän on varattava omat juomat siihen tarkoitukseen.

Tarjoiluehdotus


Hintaesimerkki 20 henkilölle: X € / henkilö
Hintaesimerkki 30 henkilölle: X € / henkilö

Hintaan sisältyy:
M/s Monica käyttöönne 7 tunniksi (Kauppatorilta Kauppatorille), Kaunissaaren saunan vuokra, ruokailu noutopöydästä (Menu Luoto & jälkiruoka), ruokajuomaksi yksi lähdevesipullo (50 cl) per henkilö, jälkiruoka ja kahvi/tee sekä alv. Muut ruokajuomat laskutetaan erikseen menekin mukaisesti.


suomenlinnakuva4

saunaristeilykuva2

saunaristeilykuva3

saunaristeilykuva4

suomenlinnakuva2