Saunaristeilyt

JT-Linen suositut saunaristeilyt

Saunaristeilymme ovat säilyttäneet suosionsa vuodesta toiseen! Olemme laskeneet tähän hintaesimerkin saunaristeilystä, jossa saunakohteena on Sipoon Norrkullalandetissa sijaitseva Seasong Travelsin sauna (Strand Seasong) >>
Toinen hyvä vaihtoehto saunakohteeksi on Sipoon Kaunissaaressa sijaitseva, Helsingin kaupungin liikuntaviraston ylläpitämä tilaussauna >>
Sekä Norrkullalandetiin että Kaunissaareen on matka-aika Helsingin Kauppatorilta suunnilleen sama, noin 2 tuntia.

SIVUA PÄIVITETÄÄN

SAUNARISTEILY NORRKULLALANDETIIN
(retken kesto noin 7 tuntia)

Lähtö tapahtuu Kauppatorilta, ja matka Norrkullalandetiin kestää noin kaksi tuntia. Menomatkan aikana nautitaan maittavasta ruoasta ja ihaillaan Helsingin kaunista itäsaaristoa, ja nähdään matkan varrella mm. Villingin ja Jollaksen vanhat puuhuvilat.

Norrkullalandetissa odottaa lämmitetty sauna Strand Seasong. Saunaan mahtuu yhtä aikaa korkeintaan noin 12 henkilöä, ja lisäksi käytössänne on saunan yhteydessä oleva kokoustila noin 12 henkilölle. Ryhmällänne on aikaa saunoa ja uida noin kolmen tunnin ajan, ja paluumatkaan varataan jälleen kaksi tuntia. Paluumatkan aikana tarjoillaan kahvit jälkiruoan kera. Alus palaa takaisin Kauppatorille noin 7 tunnin kuluttua lähdöstä.

Pyydämme huomioimaan, että omat pyyhkeet ja shampoot on varattava mukaan (pyyhkeitä on myös etukäteen tilattavissa saunalle hintaan 2 € / hlö). Alkoholilainsäädännön vuoksi aluksissamme ei saa nauttia omia juomia, mutta mikäli haluatte saunajuomista, teidän on varattava omat juomat siihen tarkoitukseen.

Strand Seasong on varattavissa yksityistilaisuuksiin toukokuun alusta kesäkuun puoliväliin, ja elokuun puolivälistä syyskuun loppuun. Mikäli haluatte järjestää saunaristeilyn ajanjaksolla kesäkuun puolivälistä elokuun puoliväliin, tai ryhmänne on liian iso saunomaan Strand Seasongin tiloissa, niin teemme teille mielellämme tarjouksen vaihtoehtoisesta saunakohteesta.


Tarjoiluehdotus:

MENU

Viinisuositukset:
Valkoviini: (X € / 75 cl)
Punaviini: (X € / 75 cl)

Olutsuositus:
(X € / 33 cl)


Hintaesimerkki 15 henkilölle: X € / henkilö
Hintaesimerkki 25 henkilölle: X € / henkilö

Hintaan sisältyy:
M/s Monica käyttöönne 7 tunniksi (Kauppatorilta Kauppatorille), saunan vuokra (Strand Seasong), ruokailu noutopöydästä (Menu Villinki), ruokajuomaksi lähdevesi, kahvi/tee sekä alv. Muut ruokajuomat laskutetaan erikseen menekin mukaisesti.

Kuva: Vastavalo – Hannu Laatunen