Etusivu

Åk på kryssning i Helsingfors skärgård!

Havet och skärgården är oskiljaktiga delar av Helsingfors. JT-Line trafikerar ruttrafik och charterkryssningar med nio trivsamma fartyg i huvudstadsregionens skärgård. Våra huvuddestinationer är Högholmens djurpark, dit vi trafikerar med ett äkta skovelhjulsfartyg, och Rönnskärs friluftsöar, som är kända av sina förtjusande sandstränder. Vi kör också ruttrafik till Svartholmen som ägs av Helsingfors kyrkliga samfällighet, som ligger väster om Fölisön, och är ett speciellt trivsamt sommarparadis för barnfamiljer.

Helsingfors kallas ofta för Östersjöns dotter, och det är ytterst viktigt för oss att vårt kära hav bevarar sin livskraft också för kommande generationer. Vi vill trafikera med akt till den ömtåliga skärgårdsnaturen, och därför använder vi på alla våra fartyg endast förnybar biobrännolja. Det är viktigt för oss att beakta alla våra kunder jämlikt och erbjuda dem kundservice av en hög kvalitet. Därför strävar vi till att hela tiden utveckla våra tjänster till alltmer tillgängliga.

JT-Line har i mars 2021 tilldelats Sustainable Travel Finland -märket som bevis på värdefullt och långsiktigt arbete för hållbart resande.


Sustainable-Travel-Finland-logo    Eco-Compass-logo