JT-Line Oy:n lipputuotteen käyttöehdot Whim-sovelluksessa

JT-Line Oy:n lipputuotteen käyttöehdot Whim-sovelluksessa

MaaS Global Oy:n Whim-sovelluksessa on kesällä 2020 myynnissä liikennöitsijä JT-Line Oy:n Island hopping -lipputuote. Kyseessä on lipputuotteen rajattu pilottikäyttö Whim-sovelluksessa. Alla on kerrottu Whim-sovelluksessa myynnissä olevan Island hopping -lipputuotteen käyttöehdot.

Island hopping -lipputuote Whim-sovelluksessa

JT-Line Oy:n Island hopping -lipputuote on ostettavissa ajalla 10.8.2020 – 27.9.2020 MaaS Global Oy:n Whim-sovelluksessa.

Island hopping -lipputuotteesta on myyntiaikana saatavissa aikuisten lippu. Aikuisten lipun hinta Whim-sovelluksesta ostettaessa on 12 euroa.

Alle 7-vuotias lapsi matkustaa huoltajansa seurassa ilmaiseksi. 7-16-vuotiaalle lapselle voi ostaa lipun suoraan liikennöitsijältä/alukselta, samoin alennusryhmäliput (eläkeläiset, opiskelijat, varus- ja siviilipalvelusmiehet) ovat ostettavissa liikennöitsijältä/alukselta.

Asiakas voi ostaa sovelluksen kautta useamman Island hopping -lipun. Jokainen lippu ostetaan erikseen ja ne näkyvät erikseen, yksilöllisellä QR-koodilla Whim-sovelluksen kohdassa: Liput.

Whim-sovelluksesta ostettu aikuisten Island hopping -lipun voimassaoloaika alkaa heti lipun oston yhteydessä ja lippu on voimassa ostohetkestä seuraavan vuorokauden aamuyöhön kello 03.00 asti.

Island hopping -lippu oikeuttaa voimassaoloaikanaan rajattomaan matkustamiseen Kauppatorin, Suomenlinnan, Lonnan ja Vallisaaren välillä JT-Linen vesibussivuoroilla. Asiakas voi tarkistaa vesibussien aikataulut Whim-sovelluksen kautta tai vierailemalla JT-Line Oy:n verkkosivuilla (ohjaa JT-Linen verkkosivuille).

Whim-sovelluksesta ostetulla Island hopping -lipputuotteella ei ole siirto- tai palautusoikeutta.
JT-Line Oy ei ole korvausvelvollinen force majeure-luonteisten syiden aiheuttamista seuraamuksista. Näillä tarkoitetaan esimerkiksi, mutta ei muita poissulkien, teknisiä vikoja, sääolosuhteita ja liikenteellisiä esteitä.

Lipun käyttö

Whim-sovelluksesta ostettu lippu veloitetaan asiakkaan Whim-sovellukseen liittämältä luottokortilta.

Ostettu Island hopping -lippu näkyy Whim-sovelluksessa kohdassa: Liput.
Jokaisella ostetulla Island hopping -lipulla on oma yksilöllinen QR-koodinsa.

Ostettu Island hopping -lippu näytetään asiakkaan mobiililaitteesta JT-Line Oy:n vesibussissa lipuntarkastajalle, joka lukee lipun QR-koodin. Lippu tulee näyttäää tarkastajalle alkuperäisenä Whim-sovelluksesta: lipusta otettu screenshot-kuvakaappaus ei kelpaa.

QR-koodi kertoo tarkastajalle lipputuotteen, tässä: Island hopping -lippu, hintaryhmän, tässä: aikuinen sekä lipun voimassaolon.

Asiakkaalla tulee olla voimassa oleva lippu vesibussiin astuttaessa. Lippu näytetään vesibussissa lipuntarkastajalle aina vesibussiin noustessa tai pyynnöstä. Asiakkaan tulee huolehtia, että mobiililaitteessa on riittävästi virtaa lipun näyttämiseen koko matkan ajan.

Mikäli sovelluksen kautta ostettu lippu ei avaudu, tai voimassa olevan lipun osoittaminen sovelluksen kautta on muusta syystä mahdotonta, tulee asiakkaan ostaa itselleen lippu muulla tavoin ennen matkan aloittamista.

Ongelmatilanteet

MaaS Global Oy:n Whim-sovelluksen kautta ostetun Island hopping -lipputuotteen maksamiseen tai käyttöön liittyvissä selvitystä vaativissa tilanteissa pyydämme kääntymään palveluntarjoajan puoleen >>

JT-Line Oy:n asiakaspalvelu auttaa liikennöintiä koskeviin yleisiin tiedusteluihin sekä JT-Linen muihin lipputuotteisiin liittyvissä kysymyksissä:
JT-Line Oyn:n toimisto (avoinna arkisin klo 9-16)
Puhelin: 010 205 1880
Sähköposti: info@jt-line.fi

JT-Linen vesibussien henkilökunta opastaa lipputuotteiden sisällön osalta myös aluksilla.

JT-Line Oy:n tietosuoja

JT-Line Oy ei kerää MaaS Global Oy:n Whim-sovelluksessa tarjottavan Island hopping -lipputuotteen osalta asiakkaan henkilötietoja.

Henkilötietojen keräämisestä ja käsittelystä Whim-sovelluksessa kerrotaan MaaS Global Oy:n Whim-sovelluksen asiakasrekisterin tietosuojaselosteessa >>

Matkustajan velvollisuuksista JT-Line Oy:n aluksilla

Matkustaja on velvollinen matkan aikana noudattamaan aluksen turvallisuus- ja järjestysmääräyksiä. Aluksen päällikkö ja kansimies valvovat yllämainittujen määräysten noudattamista. JT-Line Oy varaa itselleen oikeuden kieltäytyä kuljettamasta matkustajaa, joka voi aiheuttaa rahdinottajalle kustannuksia tai joka voi vaarantaa muiden ihmisten terveyden tai muutoin rajoittaa muiden matkustajien oikeuksia. Aluksen edustaja voi kieltäytyä kuljettamasta tai poistaa aluksesta päihtyneitä tai häiritsevästi käyttäytyviä matkustajia, matkustajan kustannuksella ja ilman omaa vastuuta.