Lippujen hinnat

Korkeasaari: lippujen hinnat 2023

Katso liikennöintiaikataulu tästä >>

Matkalippuja voi ostaa etukäteen JT-Linen verkkokaupasta >>

Lipun osto etukäteen verkkokaupasta kannattaa, sillä vesibussireitti Kauppatorin ja Korkeasaaren välillä on ollut todella suosittu! Vain ostamalla matkalipun etukäteen voit varmistua, että mahdut haluamallesi vuorolle.

Verkkokaupassa valitaan aina haluttu menomatkan vuoro. Paikkavaraus on voimassa, kun saavut paikalle viim. 15 minuuttia ennen lähtöaikaa. Kauppatorilla paikan varanneet päästetään ensin sisälle alukseen vasemman puoleisesta jonosta, ja tämän jälkeen otetaan kyytiin muut matkustajat saapumisjärjestyksessä oikeanpuoleisesta jonosta. Emme valitettavasti voi pitää paikkavarausta voimassa, mikäli saavut myöhässä. Verkkokaupan lipunmyynti sulkeutuu 15 min. ennen kutakin lähtöä.

Paluumatkan vuoroa ei voi varata valmiiksi, vaan paluumatkalla alukseen otetaan matkustajat saapumisjärjestyksessä. Aluksen kapasiteetista 80% on varattavissa ennakkoon (reitillä liikennöi 250-paikkainen siipirataslaiva Vispilä). Lippuja voi ostaa myös suoraan alukselta, ja aluksella maksuvälineinä käyvät käteinen, suomalaiset pankkikortit ja yleisimmät luottokortit (Visa, Mastercard).

Valitettavasti yhdensuuntaista lippua Korkeasaaresta Kauppatorille ei pysty verkkokaupan teknisistä ominaisuuksista johtuen ostamaan ennakkoon, vaan lipun voi ostaa suoraan aluksesta.

Matkalipun hintaan sisältyy ainoastaan vesibussimatka, ja sisäänpääsy eläintarhaan tulee ostaa erikseen joko laivarannan sisäänkäynniltä tai etukäteen Korkeasaaren verkkokaupasta >>


KERTALIPUT (meno-paluu):

Aikuiset:  8,50 €
Lapset (4-17 vuotta):  2,50 €
Eläkeläiset / Opiskelijat:  4,50 €

KERTALIPUT (yksi suunta):

Aikuiset:  4,50 €
Lapset (4-17 vuotta):  1,50 €
Eläkeläiset / Opiskelijat:  2,50 €

SARJALIPUT / 10 YHDENSUUNTAISTA MATKAA:

Aikuiset:  38 €
Lapset (4-17 vuotta):  11 €
Eläkeläiset / Opiskelijat:  20 €
  • Sarjaliput eivät ole henkilökohtaisia: niillä voi halutessaan maksaa koko matkaseurueen matkat

KAUSILIPUT (voimassa koko liikennöintikauden 2023):

Aikuiset:  50 € 
Lapset (4-17 vuotta):  20 €
Eläkeläiset / Opiskelijat:  30 €
  • Kausiliput ovat henkilökohtaisia: varauduthan todistamaan henkilöllisyytesi pyydettäessä.
  • Kausilippuja myydään vain aluksilla.

MUUTA HUOMIOITAVAA:

  • Alle 4-vuotiaat lapset matkustavat huoltajan seurassa ilmaiseksi, ja lastenvaunut mahtuvat aluksiimme.
  • Eläkeläis- tai opiskelijalipulla matkustavan tulee esittää matkustaessaan alennuslippuun oikeuttava todiste (esim. eläkeläis- tai opiskelijakortti)
  • Emme valitettavasti kuljeta Korkeasaareen polkupyöriä, lukuunottamatta alle kouluikäisten potku- ja polkupyöriä, jotka ovat sallittuja myös eläintarhan alueella (lukuun ottamatta erikoistapahtumia).
  • Lemmikkieläimien tuominen Korkeasaaren reitin aluksiin ja vieminen Korkeasaareen on kiellettyä. Koko eläintarha on karanteenialuetta, joten myöskään opas- ja avustajakoirilla ei ole pääsyä eläintarhan alueelle.
  • Tutustu ennen Korkeasaaren retkeä eläintarhaetikettiin >>
  • Korkeasaaren reitin aluksemme ovat esteettömiä ja aluksiin pääsee sekä manuaali- että sähköpyörätuolilla. Lisätietoja itse Korkeasaaren alueen esteettömyydestä löydät täältä >>
  • Korkeasaaren eläintarhan alueen läpi ei voi kulkea Mustikkamaalle ostamatta eläintarhan sisäänpääsylippua!

Tankkaamme reitillä liikennöivään alukseen kesäkaudella 2023 ainoastaan Nesteen uusiutuvaa MY polttoöljyä. Edelläkävijöinä haluamme olla mukana edistämässä vähäpäästöisempiä ratkaisuja. Neste MY uusiutuvan polttoöljyn käytöllä vähennämme kyseisellä reitillä hiilijalanjälkeämme jopa 90 % fossiilisiin polttoaineisiin verrattuna.

Sustainable-Travel-Finland-logo    Ekokompassi-logo