Keitot ja lounaat

Keitot & lounaat:

Kaikkien keitto- ja lounasmenuiden hintaan sisältyy ruokajuomina lähdevesi ja kahvi tai tee.


KEITOT:

PERINTEISTÄ LOHIKEITTOA (L,G) – 14,50 € / hlö
Lohta, tilliä, sipulia, perunaa, voita ja kermaa

SAARISTON LAMMASKEITTOA (M,G) – 14,90 € / hlö
Ahvenanmaan lammasta, juureksia, timjamia ja perunaa

METSÄSIENI-JUURESKEITTOA (M,G,V = vegaaninen vaihtoehto) – 14,50 € / hlö
Kotimaisista metsäsienistä, sipulista ja paahdetuista juureksista valmistettua keittoa

Keittoihin kuuluu lisäksi: Saaristolaisleipää, rukiista leipää ja voita (L)

Viinisuositukset:
Valkoviini: Ferraton Père et Fils La Tournée Blanc, Ranska – 35 € / 75 cl
Punaviini: Ferraton Père et Fils La Tournée Rouge 2018, Ranska – 35 € / 75 cl


RUNSAAMPI LOUNAS ”LUOTO” – 25 € / hlö

Alkupalat:

VIHERSALAATTIA JA KEITTIÖMESTARIN SALAATTIKASTIKETTA (M,G)
Rapeaa viherversosalaattia, kurkkua, retiisiä ja keittiömestarin salaattikastiketta
MEHUSTETTUJA VILLITOMAATTEJA JA MOZZARELLAA (VL,G)
Salaattia mehustetuista villitomaateista, mozzarellasta, marinoidusta punasipulista ja basilikasta sekä oliiviöljyä
MELONIA JA BALSAMICOSIIRAPPIA (M,G)
Melonia, paahdettuja auringonkukansiemeniä ja balsamico-siirappia
LEIPÄÄ JA YRTTILEVITETTÄ (L)
Päivän tuoretta leipää, härkäpapu-ruislastuja ja talon yrttilevitettä

Valitkaa yksi alla olevista pääruoista
(koko ryhmälle valitaan sama, erikoisruokavaliot huomioidaan erikseen):

PAISTETTUA MERILOHTA JA TARTARPIKKELSIKASTIKETTA (L,G)
Paistettua merilohta (MSC sertifioitua), tillivoissa pyöräytettyjä keitinperunoita ja tartarpikkelsikastiketta
TAI
MUREAA VIINIMAUSTETTUA PATAPAISTIA (L,G)
Tuoreiden juureksien kanssa mureaksi haudutettua naudanpaistia, rosmariiniperunoita ja punaviinillä ryyditettyä paistinkastiketta
TAI
MAALAISKANANFILEETÄ JA SOUBISE-KASTIKETTA (L,G)
Paistettua maalaiskananfileetä, muskotilla maustettua soubise-kastiketta ja lintuperunoita
TAI
Kasvisruokailijoille (kasvisruokailijoiden määrä tulee vahvistaa 10 vrk ennen tilaisuutta):
JUUSTOISIA KASVISPIHVEJÄ JA KASVIS-COUSCOUSIA (L)
Juureksista, purjosta ja juustosta valmistettuja kasvispihvejä, tuoretomaattikastiketta ja kasvis-couscousia

Viinisuositukset:
Valkoviini: Ferraton Père et Fils La Tournée Blanc, Ranska – 35 € / 75 cl
Punaviini: Ferraton Père et Fils La Tournée Rouge 2018, Ranska – 35 € / 75 cl


JÄLKIRUOAT:

Jälkiruoat ovat tilattavissa vain lounaiden ja keittojen yhteydessä

RAPARPERIPIIRAKKAA JA VANILJAKASTIKETTA (VL) – 5 € / hlö
Perinteistä raparperipiirakkaa ja kuohkeaksi vatkattua vaniljakastiketta

PORKKANAA JA PUNAHERUKKAA (VL) – 4,50 € / hlö
Tuoreesta porkkanasta valmistetta mehevää piirakkaa ja punaherukkakastiketta

BROWNIE JA PUNAJUURIVAAHTOA (VL) – 5 € / hlö
Suklainen brownie ja tuoreella mintulla ja punajuurella maustettua kermavaahtoa


Ruokatarjoilujen tilausehdot:

Laadukkaat ruokatarjoilut aluksillemme toimittaa Theron Catering. Tarjoilujen minimiveloitus on aina 20 henkilön mukaisesti. Pyydämme vahvistamaan risteilynne menuvalinnan, lopullisen henkilömäärän ja mahdolliset erikoisruokavaliot viimeistään kymmenen (10) päivää ennen tilaisuuttanne. Koko ryhmälle valitaan sama menu, huomioiden kuitenkin ruoka-aineallergiat ja erikoisruokavaliot. Perusmenusta poikkeavista annoksista laskutetaan erillisveloitus 5 € / henkilö. Pitopalvelumme valmistaa ruoat pääosin vähintään vähälaktoosista raaka-aineista.

Menuuseen on ruokalajien perään merkitty allergeenit seuraavasti:
VL=vähälaktoosinen / L=laktoositon / M=maidoton / G=gluteeniton / V=vegaaninen

Hintoihin sisältyy alv 14%.