Keitot

Keitot á la Theron Catering

Keitot tarjoillaan noutopöydästä. Kaikkien keittojen hintaan sisältyy ruokajuomina lähdevesi ja kahvi tai tee sekä pieni makea (=lajitelma suklaakonvehteja). Lisäksi ateriaa voi täydentää sesongin maistuvalla jälkiruoalla.


KEITOT:

PERINTEISTÄ LOHIKEITTOA (L, G) – 22 € / hlö
Lohta, tilliä, sipulia, perunaa, voita ja kermaa

KERMAISTA SAARISTON MAALAISKANAKEITTOA (L, G)- 22 € / hlö
Maalaiskanaa, juureksia ja perunaa

KASVIS-KOOKOSKEITTOA (M, G) – 22 € / hlö
Kotimaisista kasviksista ja kookoskermasta valmistettua keittoa

Keittoihin kuuluu lisäksi: Uotilan leipomon maalaisruislimppua ja voita (L)

Viinisuositukset:
Valkoviini (LUOMU): Umani Ronchi Montipagano Bianco 2020, Italia – 38 € / 75 cl 
Punaviini (LUOMU): Umani Ronchi Montipagano Rosso 2020, Italia – 38 € / 75 cl 


JÄLKIRUOAT:

RAPARPERIA JA SELJANKUKKAA (L, G) – 7 € / hlö
Raparperi-seljankukka-pannacotta, raparperihilloketta ja mantelikrokanttia

KOIVUSOKERIA JA MANSIKKAA (L, G) – 7 € / hlö
Koivusokerilla maustettu mansikka-luomukermavanukas ja hilloketta tuoreista mansikoista

MUSTIKKAA JA PUOLUKKAA (L, G) – 7 € / hlö
Kotimaisista marjoista valmistettu mustikka-pannacotta ja paahdettua pähkinärouhetta

Nämä jälkiruoat ovat tilattavissa myös erikseen (ilman pääruokaa), mutta silloin hintaan lisätään 80€:n toimituskulu.

Lisää jälkiruokavaihtoehtoja (Bruket Cafén aluksillemme toimittamat herkut) löytyvät täältä >>

Viinisuositukset:
Jälkiruokaviini: Massolino Moscato d’Asti, Italia –  24 € / 37,5 cl


Theron Cateringin ruokatarjoilujen tilausehdot:

Laadukkaat ruokatarjoilut aluksillemme toimittaa Theron Catering. Alle 15 henkilön tilauksiin lisätään toimituskulut 100 € (sis. alv 24 %), paitsi pelkkiin jälkiruokatilauksiin lisätään henkilömäärästä riippumatta aina toimituskulut 80 € (sis. alv 24 %). Risteilynne menuvalinta, lopullinen henkilömäärä ja mahdolliset erikoisruokavaliot tulee vahvistaa viimeistään kymmenen (10) päivää ennen tilaisuuttanne. Koko ryhmälle valitaan sama menu, huomioiden kuitenkin ruoka-aineallergiat ja erikoisruokavaliot. Perusmenusta poikkeavista annoksista laskutetaan erillisveloitus 5 € / henkilö.

2-10 vuotiaiden lasten osalta veloitetaan 50 % menun hinnasta ja 100% jälkiruoan hinnasta.
Alle 2 vuotiaat lapset ruokailevat ilmaiseksi, mutta mikäli heille halutaan oma jälkiruoka-annos, laskutetaan jälkiruoan osalta normaalihinta.

Ruokalajien perään merkitty allergeenit seuraavasti:
VL=vähälaktoosinen / L=laktoositon / M=maidoton / G=gluteeniton

Hintoihin sisältyy alv 14%.


Kaikki menuissa käytetty kala on joko MSC- tai ASC-sertifioitua. Lihan alkuperämaa on EU.