Yritystarina ja meidän arvot

Yritys

Vuonna 1993 Juha Tiilikaisella oli tavoite, kun hän osti ensimmäisen puisen vesibussinsa, M/s Monican. Tavoite oli tarjota unohtumattomia, ainutlaatuisia ja ammattitaidolla toteutettuja elämyksiä merellä. Tuon tavoitteen mukaisesti olemme JT-Linella toimineet onnistuneesti jo lähes 30 vuotta.  

Olemme helsinkiläinen vesibussivarustamo ja omistamme yhteensä 9 alusta aina tunnelmallisista puuveneistä isompiin rautapaatteihin. Yhtiö on edelleen perustajansa omistuksessa. Meidän missionamme on tuoda Helsingin saaristo saavutettavaksi kaikille ympäristö huomioon ottaen.

ARVOT

Ammattitaitoinen henkilökunta, lämmin työilmapiiri ja turvallisuus vesillä 
Meillä JT-Linella tehdään tiimityötä, mikä on erityisen tärkeää merellä ja työntekijöistä onkin tullut osa isoa JT-Line-perhettä. Yrityksemme vahvuuksiin kuuluu ammattitaitoinen henkilökunta, joka omaa hyvät merimiestavat ja takaa turvallisuuden aluksillammeYstävällinen henkilökuntamme palvelee sinua ainakin suomeksi ja englanniksi, usein myös ruotsiksi, sekä töissä olevasta henkilökunnasta riippuen mahdollisesti myös muilla kielillä. 

Suvaitsevaisuus ja tasa-arvo sekä laadukas ja tuloksellinen toiminta 
Meille asiakkaat ovat kaikki yhtä arvokkaita uskontoon, ulkonäköön, seksuaaliseen suuntautumiseen tai poliittiseen mielipiteeseen katsomatta. Haluamme ihmisten pystyvän rentoutumaan kyydissämme ja jatkavan matkaa myös eteen päin hyvillä mielin. Uskomme, että laadukkaalla toiminnalla pystymme myös kehittämään toimintaamme pitkäjänteisesti kohti kestävää tulevaisuutta.  

Ympäristön huomioon ottavat toimintatavat 
Keskeisiin arvoihimme kuuluu ympäristön huomioon ottavat toimintatavat. Yrityksellemme on myönnetty Ekokompassi-ympäristösertifikaatti syyskuussa 2020. Teemme osamme, jotta meillä on tulevaisuudessakin mahdollisuus tarjota unohtumattomia, ainutlaatuisia ja ammattitaidolla toteutettuja elämyksiä merellä. 

JT-Linelle on myönnetty maaliskuussa 2021 Sustainable Travel Finland –merkki osoituksena arvokkaasta ja pitkäjänteisestä työstä kestävän matkailun eteen.


Sustainable-Travel-Finland-logo    Ekokompassi-logo