Pientä syötävää

Pientä syötävää

COCKTAILPALAT:

Minimi 3 kpl / asiakas

Rapu-skagen canapé (L) – 4 € / kpl
Kylmäsavulohitartar ja siian mätiä saaristolaisleivällä (L) – 4,40 € / kpl
Hiillostettu härkätartar ja tryffelimajoneesia (M) – 4,20 € / kpl
Savukinkku-Västerbotten-juusto-briossi (VL) – 3,90 € / kpl
Porotartar tummalla palttoonapilla (L) – 4 € / kpl
Paahdettua paprikaa, Manchego-juustoa ja oliivi-tapenadea crostinilla (L) – 4 € / kpl
Sieni-vuohenjuusto tartaletti (5 cm) (VL,G) – 4 € / kpl
Pinaatti-purjo tartaletti (5 cm) (L,G) – 4 € / kpl

Viinisuositukset:
Kuohuviini: Disegna Prosecco Rosé Extra Dry NV, Italia – 35 € / 75 cl
Valkoviini: Ferraton Père et Fils La Tournée Blanc 2018, Ranska – 35 € / 75 cl
Punaviini: Ferraton Père et Fils La Tournée Rouge 2018, Ranska – 35 € / 75 cl
Rosé-viini: Loimer Rosé Zweigelt & Pinot Noir 2016, Itävalta – 42 € / 75 cl


TÄYTETYT LEIVÄT:

SEESAMIBAGELIT – 5,80 € / kpl
Täytteinä valinnan mukaan:

  • Tervalohta ja juustoa
  • Kinkkua ja juustoa
  • Palvikalkkunaleikkelettä ja sellerisalaattia
  • Kasviksia ja juustoa (vegaaninen)

CROISSANTIT – 5 € / kpl
Täytteinä valinnan mukaan:

  • Tuoreita kauden vihanneksia, rapeaa salaattia
  • Vuohenjuustoa, villitomaattia ja rucolaa
  • Seitania, paprikahummusta ja jääsalaattia (vegaaninen)
  • Kinkkua ja tuorekurkkusalaattia

Täytettyihin leipiin lisätään henkilömäärästä riippumatta 80 €:n toimituskulut.


Ruokatarjoilujen tilausehdot:

Laadukkaat ruokatarjoilut aluksillemme toimittaa Theron Catering. Alle 15:n henkilön tilauksiin lisätään toimituskulut 100 € (sis. alv 24 %), paitsi täytettyihin leipiin lisätään henkilömäärästä riippumatta aina 80 € (sis. alv 24 %). Pyydämme vahvistamaan risteilynne menuvalinnan, lopullisen henkilömäärän ja mahdolliset erikoisruokavaliot viimeistään kymmenen (10) päivää ennen tilaisuuttanne. Koko ryhmälle valitaan sama menu, huomioiden kuitenkin ruoka-aineallergiat ja erikoisruokavaliot. Perusmenusta poikkeavista annoksista laskutetaan erillisveloitus 5 € / henkilö. Pitopalvelumme valmistaa ruoat pääosin vähintään vähälaktoosista raaka-aineista.

Menuuseen on ruokalajien perään merkitty allergeenit seuraavasti:
VL=vähälaktoosinen / L=laktoositon / M=maidoton / G=gluteeniton

Hintoihin sisältyy alv 14 %.