Pientä syötävää

Pientä syötävää

COCKTAILPALAT:

Minimi 3 kpl / asiakas

Rapuskagen canapé (L) – 4 € / kpl
Kylmäsavulohitartar ja siian mätiä saaristolaisleivällä (L) – 4,40 € / kpl
Hiillostettu härkätartar ja tryffelimajoneesia (M) – 4,20 € / kpl
Savukinkku-Västerbotten-juusto briossi (VL) – 3,90 € / kpl
Porotartar tummalla palttoonapilla (L) – 4 € / kpl
Paahdettua paprikaa, Manchego-juustoa ja oliivi-tapenadea crostinilla (L) – 4 € / kpl
Sieni-vuohenjuusto tartaletti (5 cm) (VL,G) – 4 € / kpl
Pinaatti-purjo tartaletti (5 cm) (L,G) – 4 € / kpl

Viinisuositukset:
Kuohuviini: Vall Dolina Cava Reserva Brut Nature NV, Espanja – 42 € / 75 cl
Valkoviini: Cortes de Cima Chaminé Branco 2018, Portugali – 39 € / 75 cl
Punaviini: Cortes de Cima Chaminé Tinto 2018, Portugali – 39 € / 75 cl
Rosé-viini: Loimer Rosé Zweigelt & Pinot Noir 2016, Itävalta – 42 € / 75 cl


Ruokatarjoilujen tilausehdot:

Laadukkaat ruokatarjoilut aluksillemme toimittaa Theron Catering. Tarjoilujen minimiveloitus on aina 20 henkilön mukaisesti. Pyydämme vahvistamaan risteilynne menuvalinnan, lopullisen henkilömäärän ja mahdolliset erikoisruokavaliot viimeistään kymmenen (10) päivää ennen tilaisuuttanne. Koko ryhmälle valitaan sama menu, huomioiden kuitenkin ruoka-aineallergiat ja erikoisruokavaliot. Perusmenusta poikkeavista annoksista laskutetaan erillisveloitus 5 € / henkilö. Pitopalvelumme valmistaa ruoat pääosin vähintään vähälaktoosista raaka-aineista.

Menuuseen on ruokalajien perään merkitty allergeenit seuraavasti:
VL=vähälaktoosinen / L=laktoositon / M=maidoton / G=gluteeniton

Hintoihin sisältyy alv 14 %.