TILAUSRISTEILYT

best website builder

Tilausristeilyt ja yksityiskuljetukset Helsingin saaristossa

JT-Line toteuttaa tilausristeilyt ja yksityiskuljetukset Helsingin saaristossa vuosikymmenien kokemuksella

  • Tilauskuljetukset Helsingin, Espoon ja niiden lähialueiden saaristossa
  • Risteilyt omalla aluksella isoille ja pienille ryhmille

Nauti Helsingin saaristosta suositulla saaristoristeilyllä! Aluksemme ovat vuokrattavissa yksityiseen käyttöön kaikenlaisiin tilaisuuksiin, lyhyistä kuljetuksista koko päivän kestäviin retkiin.

Risteily merellä tarjoaa viihtyisät puitteet kokouksille, asiakastilaisuuksille, virkistysretkille ja erilaisille juhlille. Voitte valita mieleisenne kokonaisuuden valmiista risteilyideoistamme, tai voimme yhdessä räätälöidä ryhmällenne toiveidenne mukaisen risteilyn. Myös ruoka- ja juomatarjoilut ja ohjelmapalvelut järjestyvät vaivattomasti kauttamme.

Olemme pyrkineet kokoamaan kaiken tarpeellisen tiedon näille nettisivuille, jotta pystytte rauhassa suunnnittelemaan risteilyänne. Autamme tietysti mielellämme tilaisuutenne suunnittelussa: ota yhteyttä myyntipalveluumme >>


Haluamme, että Helsingin saaristo säilyy elinvoimaisena myös tuleville sukupolville, ja siksi liikennöimme kaikki tilauskuljetukset ja -risteilyt käyttäen ainoastaan uusiutuvaa polttoöljyä. Edelläkävijöinä haluamme olla mukana edistämässä vähäpäästöisempiä ratkaisuja. Uusiutuvan polttoöljyn käytöllä vähennämme hiilijalanjälkeämme jopa 90 % fossiilisiin polttoaineisiin verrattuna.

Sustainable-Travel-Finland-logo    Ekokompassi-logo