Buffet-menut á la Theron Catering
Menut tarjoillaan noutopöydästä. Kaikkien menuiden hintaan sisältyy ruokajuomina lähdevesi ja kahvi tai tee sekä pieni makea (=lajitelma suklaakonvehteja). Lisäksi ateriaa voi täydentää sesongin maistuvalla jälkiruoalla.
“SAARISTON KESÄ” -MENU – 40 € / henkilö
SÄRKEÄ JA SAARISTOLAISLEIPÄÄ (L)
Pielisen savusärkimoussea, paahdettua tattaria ja kotimaista puolukkaa saaristolaisleivällä
VISKILIHAPYÖRYKÖITÄ LAIVAKOKIN TAPAAN (L)
Keittiömme valmistamia lihapyöryköitä viskillä maustetussa kastikkeessa
GRILLATTUA HALLOUMIA, KURPITSAA JA LINSSEJÄ (VL, G)
Grillattua halloumijuustoa ja tuoreella mintulla maustettua kurpitsa-linssisalaattia
KAUDEN TUOREITA KASVIKSIA JA PARSAA (M, G)
Paahdettuja kauden tuoreita kasviksia ja parsaa
REVITTYJÄ SALAATTEJA JA JUURILEIPÄKRUTONKEJA (L)
Revittyjä salaatteja, villitomaattia, kurkkua, juurileipäkrutonkeja ja laivan sinappikastiketta
TALONPOIKAISLEIPÄÄ JA VOITA (L)
Uunituoretta talonpoikaisleipää ja voita
● ● ●
Lämmin pääruoka: SAARISTON MAALAISKANAA JA ROSÉVIINIÄ (L, G)
Paistettua maalaiskanan rintafileetä, yrttiriisiä ja täyteläistä roséviinikastiketta
● ● ●
Lämmin kasvispääruoka: SESONGIN KASVISPIHVEJÄ JA VILLITOMAATIKASTIKETTA (Vegaaninen, G)
Keittiömme valmistamia aromaattisia kasvispihvejä, yrttiriisiä ja villitomaattikastiketta
Huom: Kasvispääruoka tulee tilata erikseen viimeistään 10 vrk ennen tilaisuutta!
Viinisuositukset:
Valkoviini (LUOMU): Umani Ronchi Montipagano Bianco, Italia – 38 € / 75 cl
Punaviini (LUOMU): Umani Ronchi Montipagano Rosso, Italia – 38 € / 75 cl
RUNSAS “SUVISAARTEN” KYLMÄMENU – 35 € / henkilö
SÄRKEÄ JA SAARISTOLAISLEIPÄÄ (L)
Pielisen savusärkimoussea, paahdettua tattaria ja kotimaista puolukkaa saaristolaisleivällä
SAVUSTETTUA PORSAANFILEETÄ JA KEVÄTSIPULIPERUNAA (M, G)
Viipaloitua leppäsavustettua porsaan sisäfileetä ja kevätsipuliperunasalaattia
VARRAS GRILLATUSTA BROILERISTA JA CHIPOTLE TOMAATTIA (M, G)
Paahdettu kananpojanfileevarras ja chipotle tomaattisalsaa
LUOMUKANANMUNIA JA TILLISMETANAA (L, G)
Tillismetanalla ja caviartilla täytettyjä luomukananmunia
SAVUSTETTUA KEVÄTPUNAJUURTA JA SITRUUNAJOGURTTIA (L, G)
Savustettua kevätpunajuurta, kurpitsansiemeniä ja sitruunajogurttia
COLESLAW JA PÄHKINÄÄ (L, G)
Perinteistä coleslaw salaattia ja paahdettua suolapähkinää
REVITTYJÄ SALAATTEJA JA JUURILEIPÄKRUTONKEJA (L)
Revittyjä salaatteja, villitomaattia, kurkkua, juurileipäkrutonkeja ja purserin sinappikastiketta
Viinisuositukset:
Kuohuviini (LUOMU): Maschio Prosecco Extra Dry Biologico NV, Italia – 38 € / 75 cl
Valkoviini: Le Grand Noir Chardonnay, Ranska – 38 € / 75 cl
Punaviini: Le Grand Noir Cabernet Syrah, Ranska – 38 € / 75 cl
“KALASTAJAN KESÄPÄIVÄ” -MENU – 35 € / henkilö
MELONIA JA PELLAVANSIEMENIÄ (M, G)
Tuoretta melonia, rucolaa, minttua ja paahdettuja pellavansiemeniä
PROVENCEN SALAATTIA JA PAAHDETTUA HAMPPUA (M, G)
Provencen salaattia, tomaattia, kurkkua, retiisiä, paahdettua hampunsiementä ja vinaigretteä
UOTILAN MAALAISRUISLIMPPUA JA VOITA (L)
Uotilan leipomon maalaisruislimppua ja voita
● ● ●
Lämmin pääruoka: SITRUUNAVOISSA LOISTEELLA PAISTETTUA LOHTA JA KEVÄTSIPULIA (L, G)
Sitruunavoissa loisteella paistettua lohta, valkoviinillä maustettua kevätsipulikastiketta ja tilliperunoita
● ● ●
Lämmin kasvispääruoka: SESONGIN KASVISPIHVEJÄ JA VILLITOMAATIKASTIKETTA (Vegaaninen, G)
Keittiömme valmistamia aromaattisia kasvispihvejä, tilliperunoita ja villitomaattikastiketta
Huom: Kasvispääruoka tulee tilata erikseen viimeistään 10 vrk ennen tilaisuutta!
Viinisuositukset:
Valkoviini (LUOMU): Umani Ronchi Montipagano Bianco, Italia – 38 € / 75 cl
Punaviini (LUOMU): Umani Ronchi Montipagano Rosso, Italia – 38 € / 75 cl
“SAARISTON JUHLA” -MENU – 42 € / henkilö
GRILLATTUA MAATILAN KANAA JA KARAMELLIMARINOITUJA JUUREKSIA (M, G)
Grillattua maatilan kanaa ja karamellimarinoituja kotimaisia juureksia
VISKILIHAPYÖRYKÖITÄ LAIVAKOKIN TAPAAN (L)
Keittiömme valmistamia lihapyöryköitä viskillä maustetussa kastikkeessa
COLESLAW JA PÄHKINÄÄ (L, G)
Perinteistä coleslaw salaattia ja paahdettua suolapähkinää
SALAATTIA JA PELLAVANSIEMENIÄ (M, G)
Revittyjä sesongin tuoreita salaatteja, tomaatti, kurkkua, pellavansiemeniä ja vadelmavinaigretteä
HÄMÄLÄISTÄ PIETILÄN PERUNALIMPPUA JA VOITA (L)
Pietilän perunasta valmistettua hapanimellettyä perunalimppua ja ruoholaukkavoita
● ● ●
Lämmin pääruoka: SITRUUNAVOISSA LOISTEELLA PAISTETTUA LOHTA JA KEVÄTSIPULIA (L, G)
Sitruunavoissa loisteella paistettua lohta, valkoviinillä maustettua kevätsipulikastiketta ja tilliperunoita
● ● ●
Lämmin kasvispääruoka: SESONGIN KASVISPIHVEJÄ JA VILLITOMAATIKASTIKETTA (Vegaaninen, G)
Keittiömme valmistamia aromaattisia kasvispihvejä, tilliperunoita ja villitomaattikastiketta
Huom: Kasvispääruoka tulee tilata erikseen viimeistään 10 vrk ennen tilaisuutta!
Viinisuositukset:
Valkoviini: Txomin Etxaniz Txakoli, Espanja – 44 € / 75 cl
Punaviini: Bodegas Portia Roble, Espanja – 44 € / 75 cl
JÄLKIRUOAT:
RAPARPERIA JA SELJANKUKKAA (L, G) – 7 € / hlö
Raparperi-seljankukka-pannacotta, raparperihilloketta ja mantelikrokanttia
KOIVUSOKERIA JA MANSIKKAA (L, G) – 7 € / hlö
Koivusokerilla maustettu mansikka-luomukermavanukas ja hilloketta tuoreista mansikoista
MUSTIKKAA JA PUOLUKKAA (L, G) – 7 € / hlö
Kotimaisista marjoista valmistettu mustikka-pannacotta ja paahdettua pähkinärouhetta
Jälkiruoat ovat tilattavissa myös erikseen (ilman pääruokaa), mutta silloin hintaan lisätään 80€:n toimituskulu.
Lisää jälkiruokavaihtoehtoja (Bruket Cafén aluksillemme toimittamat herkut) löytyvät täältä >>
Viinisuositukset:
Jälkiruokaviini: Massolino Moscato d’Asti, Italia – 24 € / 37,5 cl
Theron Cateringin ruokatarjoilujen tilausehdot:
Laadukkaat ruokatarjoilut aluksillemme toimittaa Theron Catering. Alle 15 henkilön tilauksiin lisätään toimituskulut 100 € (sis. alv 24 %), paitsi pelkkiin jälkiruokatilauksiin lisätään henkilömäärästä riippumatta aina toimituskulut 80 € (sis. alv 24 %). Risteilynne menuvalinta, lopullinen henkilömäärä ja mahdolliset erikoisruokavaliot tulee vahvistaa viimeistään kymmenen (10) päivää ennen tilaisuuttanne. Koko ryhmälle valitaan sama menu, huomioiden kuitenkin ruoka-aineallergiat ja erikoisruokavaliot. Perusmenusta poikkeavista annoksista laskutetaan erillisveloitus 5 € / henkilö.
2-10 vuotiaiden lasten osalta veloitetaan 50 % menun hinnasta ja 100% jälkiruoan hinnasta.
Alle 2 vuotiaat lapset ruokailevat ilmaiseksi, mutta mikäli heille halutaan oma jälkiruoka-annos, laskutetaan jälkiruoan osalta normaalihinta.
Ruokalajien perään merkitty allergeenit seuraavasti:
VL=vähälaktoosinen / L=laktoositon / M=maidoton / G=gluteeniton
Hintoihin sisältyy alv 14%.
Kaikki menuissa käytetty kala on joko MSC- tai ASC-sertifioitua. Lihan alkuperämaa on EU.