Buffet-menut

Buffet-menut & jälkiruoat á la Delicatessen

Keitot tarjoillaan noutopöydästä. Kaikkien keittojen hintaan sisältyy ruokajuomana lähdevesi. Lisäksi ateriaa voi täydentää kahvitarjoilulla ja sesongin maistuvalla jälkiruoalla.


“SAARISTON TUULET” -MENU – 36 € / henkilö

Tammenlehvä-ruohosipulisalaattia & vadelma-dressingiä (M*,G*,Veg)
Graavisiika-tartaria (M*,G*) & palttoonnappeja
Nokkospestolla maustettuja haukipyöryköitä (L,G*)
Piparjuuri-mansikka-melonisalaattia ravunpyrstöjen kera (M*,G*)
Paahdettua varhaisperunaa ja parsaa (M*,G*,Veg)
Saaristolaisleipää, puolukkaista maalaisleipää (gluteenitonta leipää on saatavilla ennakkotilauksesta)
Voita (L,G*) & punajuurihummusta (M*,G*,Veg)
● ● ●
Lämmin pääruoka:
Ylikypsää karitsaa Ålvados-kastikkeessa (M*,G*)
Ruohosipuli-mäiskypotut (L,G*)
Ruokosokerissa paahdettua porkkanaa ja tuoretta rakuunaa (M*,G*,Veg)
● ● ●
Lämmin kasvispääruoka:
Nokkos-kikhernepihvit & lipstikka-kaura-fraichea (M*,G*,Veg)
Huom: Kasvispääruoka tulee tilata erikseen viimeistään 12 vrk ennen tilaisuutta!

Suosittelemme lisäksi:

  • Kahvi/tee – 2,80 € / hlö
  • Ahvenanmaan vanukasta & vanilja-kuusenkerkkäkreemiä (L,G*) – 6,50 € / hlö

Viinisuositukset:

  • Valkoviini: Umani Ronchi Montipagano Bianco, 2022, Italia – 38 € / 75 cl
  • Punaviini: Château De La Jaubertie Cuvée Tradition Organic Rouge, 2019, Ranska – 42 € / 75 cl 

“SAARISTON JUHLAT” -MENU – 40 € / henkilö

Tammenlehvä-ruohosipulisalaattia & vadelma-dressingiä (M*,G*,Veg)
Sillikaviari (L,G), graavisiika-tartaria (M*,G*) & palttoonnappeja
Kananmuna-varsisellerisalaattia (M*,G*) ja sinappikastiketta (L,G*)
Marinoitua varhaisperunaa ja parsaa leipäjuustolla (L,G*)
Paahdettua puna- ja keltajuurta ja sinihomejuustokreemiä (L,G*)
Nokkospestolla maustettuja haukipyöryköitä (L,G*)
Piparjuuri-mansikka-melonisalaattia ravunpyrstöjen kera (M*,G*)
Saaristolaisleipää, puolukkaista maalaisleipää (gluteenitonta leipää on saatavilla ennakkotilauksesta)
Voita (L,G*) & punajuurihummusta (M*,G*,Veg)
● ● ●
Lämmin pääruoka:
Dijon-kuorrutettua merilohta (L,G*)
Skånen perunaa (L,G*)
Lämmintä tilli-kurkku-kesäkurpitsasalaattia (M*,G*,Veg)
● ● ●
Lämmin kasvispääruoka:
Nokkos-kikhernepihvit & lipstikka-kaura-fraichea (M*,G*,Veg)
Huom: Kasvispääruoka tulee tilata erikseen viimeistään 12 vrk ennen tilaisuutta!

Suosittelemme lisäksi:

  • Kahvi/tee – 2,80 € / hlö
  • Mansikka-suklaa-triffle (L) – 6,50 € / hlö

Viinisuositukset:

  • Valkoviini: Esterházy Grüner Veltiner Stein, 2022, Itävalta – 44 € / 75 cl
  • Punaviini: Umani Ronchi Montipagano Rosso, 2022, Italia – 38 € / 75 cl 

“SAARISTON ALL-DAY-BRUNCH” -MENU – 30 € / henkilö

Tammenlehvä-ruohosipulisalaattia & vadelma-dressingiä (M*,G*,Veg)
Paahdettua ilmakuivattua kinkkua ja rucola-emmental-raastetta (L,G*)
Nokkospesto-kanaa & hunaja-sitrus-vinaigrettea (M*,G*)
Kananmuna-varsisellerisalaattia (M*,G*) & sinappi-kermaviilikastiketta (L,G*)
Paahdettua puna- ja keltajuurta ja sinihomejuustokreemiä (L,G*)
Lehtikaali-omenasalaattia ja pähkinää (M*,G*)
Saaristolaisleipää, puolukkaista maalaisleipää (gluteenitonta leipää on saatavilla ennakkotilauksesta)
Voita (L,G) & punajuurihummusta (M*,G*,Veg)
● ● ●
Mustikkaleivos & valkosuklaa-tyrnisiirappia (VL,G*)

Suosittelemme lisäksi:

  • Kahvi/tee – 2,80 € / hlö
  • Appelsiinituoremehu – 2,60 € / hlö

Viinisuositukset:

  • Kuohuviini: Sumarroca Cava Reserva Brut Organic 2021, Espanja – 42 € / 75 cl
  • Rosé-viini: Txakoli Rose, 2022, Espanja – 44 € / 75 cl 
  • Valkoviini: Mehrlein Riesling Trocken, 2022, Saksa – 42 € / 75 cl

Delicatessenin ruokatarjoilujen tilausehdot:

Laadukkaat ruokatarjoilut aluksillemme toimittaa Delicatessen. Ruokatarjoilujen minimiveloitus on 10 henkilön mukaisesti. 10-20 henkilön tilauksiin lisätään toimituskulut 100 € (sis. alv 24 %), paitsi pelkkiin jälkiruokatilauksiin lisätään henkilömäärästä riippumatta aina toimituskulut 100 € (sis. alv 24 %). Risteilynne menuvalinta, lopullinen henkilömäärä ja mahdolliset erikoisruokavaliot tulee vahvistaa viimeistään kaksitoista (12) päivää ennen tilaisuuttanne. Koko ryhmälle valitaan sama menu. Tavalliset erikoisruokavaliot (laktoositon, gluteeniton, kasvis) huomioidaan ilman lisäveloitusta. Vaativammista erikoisruokavalioista peritään tapauskohtainen lisämaksu.

4-12-vuotiaiden lasten osalta veloitetaan 50 % menun hinnasta ja 100% jälkiruoan hinnasta.
Alle 0-3-vuotiaat lapset ruokailevat ilmaiseksi, mutta mikäli heille halutaan oma jälkiruoka-annos, laskutetaan jälkiruoan osalta normaalihinta.

Ruokalajien perään merkitty allergeenit seuraavasti:
VL=vähälaktoosinen / L=laktoositon / M*=maidoton / G*=gluteeniton / Veg=vegaaninen

*) Valmistettu samassa tilassa, jossa käsitellään maitoa, vehnää sekä muita viljoja.

Hintoihin sisältyy alv 14%.

Lisää jälkiruokavaihtoehtoja löytyy täältä >>


Kaikki menuissa käytetty kala on joko MSC- tai ASC-sertifioitua. Lihan alkuperämaa on EU.