Buffet-menut & jälkiruoat á la Delicatessen
Menut tarjoillaan noutopöydästä. Kaikkien menuiden hintaan sisältyy ruokajuomana lähdevesi. Lisäksi ateriaa voi täydentää kahvitarjoilulla ja sesongin maistuvalla jälkiruoalla.
”SAARISTON TUULET” -MENU – 36 € / henkilö
Tammenlehvä-ruohosipulisalaattia & vadelma-dressingiä (M*,G*,Veg)
Graavisiika-tartaria (M*,G*) & palttoonnappeja
Nokkospestolla maustettuja haukipyöryköitä (L,G*)
Piparjuuri-mansikka-melonisalaattia ravunpyrstöjen kera (M*,G*)
Saaristolaisleipää, puolukkaista maalaisleipää (gluteenitonta leipää on saatavilla ennakkotilauksesta)
Voita (L,G*) & punajuurihummusta (M*,G*,Veg)
● ● ●
Lämmin pääruoka:
Ylikypsää karitsaa Ålvados-kastikkeessa (M*,G*)
Ruohosipuli-mäiskypotut (L,G*)
Ruokokidesokerissa paahdettua porkkanaa ja tuoretta rakuunaa (M*,G*,Veg)
● ● ●
Lämmin kasvispääruoka:
Nokkos-kikhernepihvit & lipstikka-kaura-fraichea (M*,G*,Veg)
Huom: Kasvispääruoka tulee tilata erikseen viimeistään 12 vrk ennen tilaisuutta!
Suosittelemme lisäksi:
- Kahvi/tee – 3 € / hlö
- Vanilja-pannacotta marjoilla (L,G*) 6,50€ /hlö
Viinisuositukset:
- Valkoviini: Villa Wolf Riesling, Saksa – 42 € / 75 cl
- Punaviini: Esporao, Monte Velho organic, Portugali – 40 € / 75 cl
”SAARISTON PIDOT” (kylmä) – 35€ / hlö
Tammenlehvä-ruohosipulisalaattia & vadelmadressingiä (M*,G*,Veg)
Paahdettua ilmakuivattua kinkkua ja rucola-emmentalraastetta (L,G*)(EU)
Nokkos-pestokanaa & hunaja-sitrusvinegretteä (M*,G*)(EU)
Graavisiikatartaria (L,G*) & palttoonnappeja
Kananmuna-varsisellerisalaattia (M*,G*)
● ● ●
Paahdettua puna-, ja keltajuurta sekä sinihomejuustokreemiä (L,G*)
Lehtikaali-omenasalaattia ja pähkinää (M*,G*)
● ● ●
Saaristolaisleipää ja puolukkaista maalaisleipää, voita (L,G*) ja punajuurihummusta (M*,G*,Veg)
Viinisuositukset:
- Valkoviini: Canapi Grillo, Italia – 38 € / 75 cl
- Punaviini: Canapi Nero D’Avola, Italia – 38 € / 75 cl
- Rosé-viini: Villa Wolf, Pinot Noir Rose, Saksa – 42 € / 75 cl
”SAARISTON JUHLAT” -MENU – 40 € / henkilö
Tammenlehvä-ruohosipulisalaattia & vadelma-dressingiä (M*,G*,Veg)
Graavisiika-tartaria (M*,G*) & palttoonnappeja
Kananmuna-varsisellerisalaattia (M*,G*)
Paahdettua puna- ja keltajuurta sekä sinihomejuustokreemiä (L,G*)
Nokkospestolla maustettuja haukipyöryköitä (L,G*)
Piparjuuri-mansikka-melonisalaattia ravunpyrstöjen kera (M*,G*)
Saaristolaisleipää ja puolukkaista maalaisleipää (gluteenitonta leipää on saatavilla ennakkotilauksesta)
Voita (L,G*) & punajuurihummusta (M*,G*,Veg)
● ● ●
Lämmin pääruoka:
Dijon-kuorrutettua merilohta (L,G*)
Uusia perunoita tilli-voilla (L,G*)
Lämmintä tilli-kurkku-kesäkurpitsasalaattia (M*,G*,Veg)
TAI
Ylikypsää karitsaa Ålvadoskastikkeessa ja mäiskypotut (L,G*)(NZ)
Ruokokidesokerissa paahdettua porkkanaa ja tuoretta rakuunaa (M*,G*,Veg)
● ● ●
Lämmin kasvispääruoka:
Nokkos-kikhernepihvit & lipstikka-kaura-fraichea (M*,G*,Veg)
Huom: Kasvispääruoka tulee tilata erikseen viimeistään 12 vrk ennen tilaisuutta!
Suosittelemme lisäksi:
- Kahvi/tee – 3 € / hlö
- Mansikka-suklaa-triffle (L) – 6,50 € / hlö
Viinisuositukset:
- Valkoviini: Mas Janeil, Le Petit Pas White, Ranska – 44 € / 75 cl
- Punaviini: Esporao, Monte Velho organic, Portugali – 40 € / 75 cl
”SAARISTON ALL-DAY-BRUNCH” -MENU – 30 € / henkilö
Tammenlehvä-ruohosipulisalaattia & vadelma-dressingiä (M*,G*,Veg)
Paahdettua ilmakuivattua kinkkua ja rucola-emmental -raastetta (L,G*)
Nokkospesto-kanaa & hunaja-sitrus -vinaigrettea (M*,G*)
Kananmuna-varsisellerisalaattia (M*,G*)
Paahdettua puna- ja keltajuurta ja sinihomejuustokreemiä (L,G*)
Lehtikaali-omenasalaattia ja pähkinää (M*,G*)
Saaristolaisleipää & puolukkaista maalaisleipää (gluteenitonta leipää on saatavilla ennakkotilauksesta)
Voita (L,G*) & punajuurihummusta (M*,G*,Veg)
● ● ●
Mustikkaleivos (VL,G*)
Suosittelemme lisäksi:
- Kahvi/tee – 3 € / hlö
- Appelsiinituoremehu – 2,60 € / hlö
Viinisuositukset:
- Kuohuviini: Proverbio Prosecco Extra Dry – Italia – 40 € / 75 cl
- Valkoviini: Villa Wolf Riesling, Saksa – 42 € / 75 cl
- Rosé-viini: Villa Wolf, Pinot Noir Rose, Saksa – 42 € / 75 cl
JÄLKIRUOAT:
Mansikka-suklaatriffle (L,G*) 6,50€ /hlö
Juustokakkuleivos (L,G*) 7,50€ /hlö
Vanilja-pannacotta marjoilla (L,G*) 6,50€ /hlö
Lisää jälkiruokavaihtoehtoja löytyy täältä >>
Delicatessenin ruokatarjoilujen tilausehdot:
Laadukkaat ruokatarjoilut aluksillemme toimittaa Delicatessen. Ruokatarjoilujen minimiveloitus on 10 henkilön mukaisesti. 10-20 henkilön tilauksiin lisätään toimituskulut 100 € (sis. alv 25,5 %), paitsi pelkkiin jälkiruokatilauksiin lisätään henkilömäärästä riippumatta aina toimituskulut 100 € (sis. alv 25,5 %). Risteilynne menuvalinta, lopullinen henkilömäärä ja mahdolliset erikoisruokavaliot tulee vahvistaa viimeistään kaksitoista (12) päivää ennen tilaisuuttanne. Koko ryhmälle valitaan sama menu. Tavalliset erikoisruokavaliot (laktoositon, gluteeniton, kasvis) huomioidaan ilman lisäveloitusta. Vaativammista erikoisruokavalioista peritään tapauskohtainen lisämaksu.
4-12-vuotiaiden lasten osalta veloitetaan 50 % menun hinnasta ja 100% jälkiruoan hinnasta.
Alle 0-3-vuotiaat lapset ruokailevat ilmaiseksi, mutta mikäli heille halutaan oma jälkiruoka-annos, laskutetaan jälkiruoan osalta normaalihinta.
Ruokalajien perään merkitty allergeenit seuraavasti:
VL=vähälaktoosinen / L=laktoositon / M*=maidoton / G*=gluteeniton / Veg=vegaaninen
*) Valmistettu samassa tilassa, jossa käsitellään maitoa, vehnää sekä muita viljoja.
Hintoihin sisältyy alv 14%.
Kaikki menuissa käytetty kala on joko MSC- tai ASC-sertifioitua. Lihan alkuperämaa on EU.