Buffet-menut

Buffet-menut

Kaikkien buffet-menuiden hintaan sisältyy ruokajuomina lähdevesi ja kahvi tai tee.


TAPAS MENU – 28,50 € / henkilö

ARTISOKKAA JA SITRUUNAA (M,G,V)
Sitruunalla maustettua artisokkaa ja paahdettuja auringonkukansiemeniä
TOMAATTIA (M,G,V)
Välimeren auringossa puolikuivattuja tomaatteja
VALKOSIPULIA (M,G,V)
Vuorisuolalla maustettuja paahdettua valkosipulia
OLIIVEJA (M,G,V)
Kaupunkiyrteillä marinoituja oliiveja
SALAMIA (L,G)
Milanolaista Casa Modena-salamia paloina
KANANMUNAA JA PERUNAA (L,G)
Perinteistä espanjalaista perunamunakasta
POLLO AL AJILLO (M,G)
Valkosipulilla maustettua grillattua maalaiskananfileetä
ALBÓNDIGAS EN SALSA DE TOMATE (M,G)
Keittiömme valmistamia lihapyöryköitä täyteläisessä tomaattikastikkeessa
KATKARAPUA JA TIMJAMIA (M,G)
Timjamilla ja valkosipulilla maustettuja katkarapuja
JUUSTOA JA MARJAA (L,G)
Viipaloitua Manchego-juustoa ja marjahilloketta

Viinisuositukset:
Kuohuviini: Vall Dolina Cava Reserva Brut Nature NV, Espanja – 42 € / 75 cl
Valkoviini: Cortes de Cima Chaminé Branco 2018, Portugali – 39 € / 75 cl
Punaviini: Cortes de Cima Chaminé Tinto 2018, Portugali – 39 € / 75 cl
Rosé-viini: Loimer Rosé Zweigelt & Pinot Noir 2016, Itävalta – 42 € / 75 cl


SAARISTOLAISMENU ”HARMAJA”32,90 € / henkilö

SILAKKAA JA KUUSENKERKKÄÄ (M,G)
Aniksella ja kuusenkerkällä maustettua silakkaa
MAALAISKANANPOIKAA JA KUKKAKAALIA (L,G)
Paahdettuja maalaiskananpojan fileepaloja, sahramilla maustettua paahdettua kukkakaalia ja muskotinkukkamoussea
LIHAPYÖRYKÖITÄ JA TOMAATTIA (M,G)
Keittiömme valmistamia cocktaillihapyöryköitä ja sitruunankuorella maustettua luomutomaattikastiketta
CAPRECEA SALAATTIA THERONIN TAPAAN JA JUURILEIPÄKRUTONKEJA (VL)
Revittyä puhvelinmaitojuustoa, luomutomaattia, tuoretta basilikaa, paprikaa, paahdettua pähkinää, oliivia, punasipulia ja juurileipäkrutonkeja
KEVÄTPUNAJUURTA JA PUNAJUURENVERSOJA (L,G)
Sitruunalla marinoitua paahdettua punajuuria, punajuurenversoja ja kirpeää kermaviilikastiketta
MELONIA JA PELLAVANSIEMENIÄ (M,G)
Tuoretta melonia, rucolaa, minttua ja paahdettuja pellavansiemeniä
SALAATTIA JA MANSIKKAA (M,G)
Salaattia pinaatista, rucolasta, punamangoldista ja mansikoista, mansikka-vinaigretteä
RANSKALAISTA MONIVILJALEIPÄÄ JA VOITA (L,G)
Uunituoretta ranskalaista moniviljaleipää ja voita
● ● ●
LOHTA JA VÄSTERBOTTEN-JUUSTOA (L)
Västerbotten-juustosta ja savulohesta valmistettua piirakkaa ruistaikinapohjalla
● ● ●
Kasvisruokailijoille (kasvisruokailijoiden määrä tulee vahvistaa 10 vrk ennen tilaisuutta):
METSÄSIENIÄ JA JUUSTOA (M,G,V = vegaaninen vaihtoehto, sis. mantelijauhoa ja soijakermaa)
Kotimaisista metsäsienistä ja vegaanijuustosta valmistettuja tartaletteja

Viinisuositukset:
Valkoviini: Ferraton Père et Fils La Tournée Blanc, Ranska – 35 € / 75 cl
Punaviini: Ferraton Père et Fils La Tournée Rouge 2018, Ranska – 35 € / 75 cl


SAARISTOLAISMENU ”VALLISAARI” – 38,50 € / henkilö

MUSTAHERUKKASILLIÄ JA YRTTEJÄ (M,G)
Tuoreilla yrteillä maustettua mustaherukkasilliä
MAALAISKANAA JA KURKKUA (M,G)
Seesamipaahdettuja maalaiskanasaslikkeja, inkiväärikurkkuja, retiisiä ja kaupunkiviljeltyä rucolaa
VILJAPORSASTA JA HIRSSIÄ (M,G)
Ylikypsää viljaporsaanlapaa, mustakaalihirssiä ja luomutomaattisalsaa tuohisesta
SAARISTOLAISLEIPÄÄ JA VÄSTERBOTTEN-JUUSTOA (L)
Metsäsieni-Västerbotten-juustomoussea ja saaristolaisleipä-crumblea
TERVAA, PUNAJUURTA JA KYLMÄSAVUJOGURTTIA (L,G)
Karkeassa suolassa kypsennettyjä, tervasiirapilla maustettuja punajuuria, punajuurenvarsoja, paahdettuja pinjansiemeniä ja rosmariinilla maustettua kylmäsavujogurttia
VIHERSALAATTIA (M,G)
Sekoitus kauden salaateista ja vinegrettä Ahvenanmaan tyrnistä
SEKALEIPÄÄ, HAPANLEIPÄÄ JA VOITA (L)
● ● ●
LOHTA JA VALKOVIINIÄ (L,G)
Hiillostettua merilohta, luomuvoissa pyöräytettyjä tilliperunoita ja valkoviinikastiketta kotimaisesta tilaviinistä

● ● ●
Kasvisruokailijoille (kasvisruokailijoiden määrä tulee vahvistaa 10 vrk ennen tilaisuutta):
KASVIS-TOURNEDOS JA INKIVÄÄRIÄ (M,G,V = vegaaninen vaihtoehto)
Kasvis-tournedos, tilliperunoita ja inkiväärikastiketta
● ● ●
RAPARPERIA JA MANSIKKAA (VL)
Raparperipiirakka, tuoreita mansikoita ja vaahdotettua vaniljakermaa

Viinisuositukset:
Valkoviini: Friedrich Becker Wildwein Riesling Feinherb 2016, Saksa – 45 € / 75 cl
Punaviini: Pegasus Leggero Appassimento 2016, Italia – 44 € / 75 cl


SAARISTOLAISMENU ”VILLINKI” – 39,80 € / henkilö

KYLMÄSAVUAHVENTA JA VADELMAA (M,G)
Ruoholaukalla maustettua kylmäsavuahventa, belugalinssi-tattarisalaattia ja marinoitua vadelmaa tuohesta
SATEENKAARILOHTA JA YRTTEJÄ (M,G)
Sokerisuolattua hiillostettua sateenkaarilohta ja chimichurri-kastiketta
PAAHTOPAISTIA JA KURPITSAA (M,G)
Piparjuurella aateloitua naudan paahtopaistia ja kurpitsahilloketta
POHJOLAN CAESAR-SALAATTIA (VL)
Arinauunissa paistettua leipäjuustoa, jäävuorisalaattia, hapanleipäkrutonkeja ja caesarkastiketta
SALAATTIA JA VERSOJA (M,G)
Lehtisalaattia, tuoretta vesikrassia, versoja, retiisiä ja minttu-vinaigretteä
LEIPÄÄ JA KIRNUVOITA (VL)
Moniviljaleipää sekä kirnuvoita
● ● ●
KARITSAA JA JUURESTATTARIA (M,G)
Mureaksi haudutettua Reinin Lihan karitsan paahtopaistia, juurestattaria ja täyteläistä punaviinikastiketta suomalaisesta tilaviinistä
● ● ●
Kasvisruokailijoille (kasvisruokailijoiden määrä tulee vahvistaa 10 vrk ennen tilaisuutta):
KIHHERNEITÄ JA JUURESTATTARIA (M,G,V = vegaaninen vaihtoehto)
Kikhernepihvejä, kaupunkiyrteillä maustettua tuoretomaattikastiketta ja juurestattaria
● ● ●
TYRNIÄ JA PORKKANAA (VL)
Perinteistä tuoreesta porkkanasta valmistetta piirasta ja tyrnikastiketta

Viinisuositukset:
Valkoviini: Wieninger Wiener Gemischter Satz 2018, Itävalta – 47 € / 75 cl
Punaviini: Pegasus Leggero Appassimento 2016, Italia – 44 € / 75 cl


Ruokatarjoilujen tilausehdot:

Laadukkaat ruokatarjoilut aluksillemme toimittaa Theron Catering. Tarjoilujen minimiveloitus on aina 20 henkilön mukaisesti. Pyydämme vahvistamaan risteilynne menuvalinnan, lopullisen henkilömäärän ja mahdolliset erikoisruokavaliot viimeistään kymmenen (10) päivää ennen tilaisuuttanne. Koko ryhmälle valitaan sama menu, huomioiden kuitenkin ruoka-aineallergiat ja erikoisruokavaliot. Perusmenusta poikkeavista annoksista laskutetaan erillisveloitus 5 € / henkilö. Pitopalvelumme valmistaa ruoat pääosin vähintään vähälaktoosista raaka-aineista.

Menuuseen on ruokalajien perään merkitty allergeenit seuraavasti:
VL=vähälaktoosinen / L=laktoositon / M=maidoton / G=gluteeniton / V=vegaaninen

Hintoihin sisältyy alv 14 %.