Hyvä tietää…

Hyvä tietää…

…KUN TILAATTE RISTEILYLLENNE RUOKA- JA/TAI JUOMATARJOILUJA KAUTTAMME

Alukselle toimitetaan ruoka ja astiat yhteistyökumppaninamme toimivan pitopalvelun keittiöstä. Pyydämme huomioimaan, ettei aluksella ole keittiötiloja eikä ylimääräisiä astiastoja, joten kaikki tarvittava on tilattava paikan päälle etukäteen. Ruokatarjoilut tarjoillaan noutopöydästä. À la carte-tarjoilu ei ole aluksillamme valitettavasti mahdollista keittiötilojen puuttumisen vuoksi. Tarjoiluhenkilökuntamme huolehtii luonnollisesti ruokien esillelaitosta ja ruokailuastioiden keräilystä ruokailun jälkeen, kuten myös muusta tarjoilutyöstä.

Näillä nettisivuillamme mainitut ruokatarjoilujen hinnat sisältävät arvonlisäveron 14 % (alkoholijuomat 24 %), tarjoilutyön, ruokien kuljetuksen alukselle, pöytäliinat tarjoilupöytiin sekä tarjoilu- ja ruokailuastiat ja paperiset servietit.

Hintaan sisältyy ruokailuastioita seuraavasti (per henkilö):

  • Keitot:
    Katelautanen leivälle, keittolautanen, viinilasi, vesilasi (yksi jokaista) ja yhdet aterimet, sekä kahviastiasto. Samoin konjakkilasi sisältyy hintaan silloin, kun konjakkitarjoilu on tilattu etukäteen.
  • Lounaat:
    Ruokalautanen, viinilasi, vesilasi (yksi jokaista) ja yhdet aterimet, sekä kahviastiasto. Samoin konjakkilasi sisältyy hintaan silloin, kun konjakkitarjoilu on tilattu etukäteen.
  • Päivällis- ja illallispöydät:
    Ruokalautanen (mikäli pääruokana on keitto, lisäksi keittolautanen), viinilasi, vesilasi, (yksi jokaista) ja yhdet aterimet, sekä kahviastiasto ja jälkiruokalautanen. Konjakkilasi sisältyy hintaan silloin, kun konjakkitarjoilu on tilattu etukäteen.

Mikäli kyseessä on hienompi tilaisuus, ja haluatte enemmän ruokailuastioita per henkilö, on nämä ylimääräiset astiat tilattava etukäteen. Ylimääräinen viinilasi maksaa 0,50 € / henkilö. Ylimääräiset viinilasi, ruokalautanen ja aterimet maksavat 1,20 € / henkilö. Hintoihin sisältyy alv 14 %.

Normaalisti ruokailuastiat ovat saatavilla tarjoilupöydästä, jotta ruokailu sujuisi mahdollisimman joustavasti. Halutessanne voimme kattaa ruokailuastiat myös valmiiksi ruokailupöytiin. Pyydämme ilmoittamaan siitä etukäteen.

Pöytäliinat ruokailupöytiin

Tarjoilupöytien pöytäliinat sisältyvät ruokatarjoilujen hintoihin. Ruokailupöydissä ei ole pöytäliinoja. Ruokailupöydät ovat jalopuuta ja ovat kauniit ilman liinojakin. Mikäli tilaisuutenne luonne kuitenkin vaatii lisätyylikkyyttä, voitte tilata pöytäliinat myös ruokailupöytiin.

Suosittelemme ruokailupöytiin laadukkaasta paperista valmistettua kaitaliinaa, joka sopii laivapöytien mallliin parhaiten. Halutessanne myös valkoiset kangaspöytäliinat ovat mahdollisia, mutta ne pysyvät huonosti paikoillaan pöytien mallin vuoksi. Molempien pöytäliinavaihtoehtojen hintatiedot saatte myyntipalvelustamme.

Ruokaristeilyjen juomatarjoilut

Risteilyaluksillamme on anniskeluoikeudet, joten omien juomatarjoilujen tuominen alukselle ei ole sallittua. Voitte tutustua juomahinnastoomme ja juomien toimitusehtoihin tästä >>.

Jäikö mieltänne askarruttamaan vielä jokin asia?

Ottakaa yhteyttä myyntipalveluumme, autamme mielellämme tilaisuutenne suunnittelussa! Tervetuloa nauttimaan maittavista ruoista ja hyvistä juomista viihtyisille aluksillemme!