Yhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanit

EHRENSVÄRD-SEURA

Ehrensvärd-seura vastaa opastustoiminnasta Suomenlinnassa. Tilauskierroksia on saatavilla 16 eri kielillä.
Lisätiedot >>

HELSINGIN KAUPUNGIN LIIKUNTAVIRASTO

Liikennöimme Helsingin kaupungin liikuntaviraston isännöimään Pihlajasaareen. Liikuntavirasto hallinnoi myös useita muita hienoja ulkoilusaaria, joihin kuljetamme tilausristeilyjemme matkustajia asiakkaan niin toivoessa.
Lisätiedot >>

HELSINGIN SEURAKUNTAYHTYMÄ

Liikennöimme alihankkijana Helsingin Seurakuntayhtymän toimintakeskukseen Mustasaareen.
Lisätiedot >>

SODA CATERING

Soda Catering on Suomenlinnassa majapaikkaansa pitävä kokous- ja juhlapalvelu, joka tuntee erityisesti Suomenlinnan juhlatilojen rajoitukset ja ainutlaatuisuuden. Lisäksi Soda Catering toimittaa herkulliset ruokatarjoilut aluksillemme.
Lisätiedot >>

SUOMENLINNAN KOKOUS- JA JUHLATILAT

Suomenlinna tarjoaa kauniin miljöön ja historialliset puitteet eri tilaisuuksiin. Ympärivuotisesti käytössä olevat tilat on varustettu tämän päivän tekniikalla ja ne soveltuvat mainiosti kokousten ja juhlien järjestämiseen.
Lisätiedot >>

TOP ROY OHJELMAPALVELUT

Top Roy Ohjelmapalveluiden orkestereiden, trubaduurien ja hanuristien ohjelmistossa on runsas valikoima merellisiä lauluja sekä tanssi- ja viihdemusiikkia eri vuosikymmeniltä.
Lisätiedot >>

VINDIREKT

Vindirekt on pieniin, yksilöllisiin viineihin ja viinitaloihin keskittynyt viinien maahantuontiliike. Kesän 2013 viinimme ovat piccolo-viinejä lukuunottamatta Vindirektin maahantuomia. Vindirektin edustaja Jukka Kumlin on valinnut ne huolellisesti, sopimaan yhteen menukokonaisuuksiemme kanssa.
Lisätiedot >>

ÅBERGIN LINJA

Åbergin Linja on pääkaupunkiseudulla toimiva perheyritys, joka on jo vuodesta 1953 alkaen tarjonnut asiakkailleen korkealaatuista ja monipuolista palvelua. Asiakkaan tilatessa myös linja-autokuljetukset JT-Linen kautta, käytämme aina Åbergin Linjan laadukkaita tilauslinja-autoja.
Lisätiedot >>