JT-Line Oy:n lipputuotteen käyttöehdot Whim-sovelluksessa

JT-Line Oy:n lipputuotteiden käyttöehdot Whim-sovelluksessa

MaaS Global Oy:n Whim-sovelluksessa on kesällä 2021 myynnissä liikennöitsijä JT-Line Oy:n lipputuotteita. Alla on kerrottu Whim-sovelluksessa myynnissä olevien lipputuotteiden käyttöehdot.

JT-Linen lipputuotteet Whim-sovelluksessa

JT-Line Oy:n Suomenlinnan/Lonnan päivälipputuote on ostettavissa ajalla 1.8.2020 – 30.9.2021 MaaS Global Oy:n Whim-sovelluksessa. Pihlajasaaren meno-paluulipputuote on ostettavissa ajalla 1.8.2020 – 5.9.2021 MaaS Global Oy:n Whim-sovelluksessa. Lipputuotteet ovat käytettävissä voimassaolevien aikataulujen puitteissa.

Asiakas voi tarkistaa lipputuotteiden hinnat Whim-sovelluksessa. Alle 7-vuotias lapsi matkustaa huoltajansa seurassa ilmaiseksi.

Asiakas voi ostaa sovelluksen kautta useamman matkalipun. Jokainen lippu ostetaan erikseen ja ne näkyvät erikseen, yksilöllisellä QR-koodilla Whim-sovelluksen kohdassa: Liput.

Whim-sovelluksesta ostetun päivälipun voimassaoloaika alkaa heti lipun oston yhteydessä ja lippu on voimassa ostohetkestä seuraavan vuorokauden aamuyöhön kello 03.00 asti. Whim-sovelluksesta ostetun meno-paluulipun matkat leimataan käytetyksi asiakkaan saapuessa alukselle. Käyttämätön meno-paluulipputuote on voimassa 5.9.2021 asti voimassa olevien aikataulujen puitteissa.

Suomenlinnan/Lonnan päivälippu oikeuttaa voimassaoloaikanaan rajattomaan matkustamiseen Kauppatorin, Lonnan ja Suomenlinnan välillä JT-Linen vesibussivuoroilla. Pihlajasaaren meno-paluulippu oikeuttaa yhteen menomatkaan ja yhteen paluumatkaan Merisataman/Ruoholahden ja Pihlajasaaren välillä. Asiakas voi tarkistaa vesibussien aikataulut Whim-sovelluksen kautta tai vierailemalla JT-Line Oy:n verkkosivuilla >>

Whim-sovelluksesta ostetulla JT-Linen lipputuotteella ei ole siirto- tai palautusoikeutta.
JT-Line Oy ei ole korvausvelvollinen force majeure-luonteisten syiden aiheuttamista seuraamuksista. Näillä tarkoitetaan esimerkiksi, mutta ei muita poissulkien, teknisiä vikoja, sääolosuhteita ja liikenteellisiä esteitä.

Lipun käyttö

Whim-sovelluksesta ostettu lippu veloitetaan asiakkaan Whim-sovellukseen liittämältä luottokortilta.

Ostettu matkalippu näkyy Whim-sovelluksessa kohdassa: Liput. Jokaisella ostetulla matkalipulla on oma yksilöllinen QR-koodinsa.

Ostettu matkalippu näytetään asiakkaan mobiililaitteesta JT-Line Oy:n vesibussissa lipuntarkastajalle, joka lukee lipun QR-koodin. Lippu tulee näyttäää tarkastajalle alkuperäisenä Whim-sovelluksesta: lipusta otettu screenshot-kuvakaappaus ei kelpaa. QR-koodi kertoo tarkastajalle lipputuotteen, hintaryhmän, sekä lipun voimassaolon.

Asiakkaalla tulee olla voimassa oleva lippu vesibussiin astuttaessa. Lippu näytetään vesibussissa lipuntarkastajalle aina vesibussiin noustessa tai pyynnöstä. Asiakkaan tulee huolehtia, että mobiililaitteessa on riittävästi virtaa lipun näyttämiseen koko matkan ajan.

Mikäli sovelluksen kautta ostettu lippu ei avaudu, tai voimassa olevan lipun osoittaminen sovelluksen kautta on muusta syystä mahdotonta, tulee asiakkaan ostaa itselleen lippu muulla tavoin ennen matkan aloittamista.

Ongelmatilanteet

MaaS Global Oy:n Whim-sovelluksen kautta ostetun JT-Linen lipputuotteen maksamiseen tai käyttöön liittyvissä selvitystä vaativissa tilanteissa pyydämme kääntymään palveluntarjoajan puoleen >>

JT-Line Oy:n asiakaspalvelu auttaa liikennöintiä koskeviin yleisiin tiedusteluihin sekä JT-Linen muihin lipputuotteisiin liittyvissä kysymyksissä:
JT-Line Oyn:n toimisto (avoinna arkisin klo 9-16)
Puhelin: 010 205 1880
Sähköposti: info@jt-line.fi

JT-Linen vesibussien henkilökunta opastaa lipputuotteiden sisällön osalta myös aluksilla.

JT-Line Oy:n tietosuoja

JT-Line Oy ei kerää MaaS Global Oy:n Whim-sovelluksessa tarjottavien lipputuotteiden osalta asiakkaan henkilötietoja.

Henkilötietojen keräämisestä ja käsittelystä Whim-sovelluksessa kerrotaan MaaS Global Oy:n Whim-sovelluksen asiakasrekisterin tietosuojaselosteessa >>

Matkustajan velvollisuuksista JT-Line Oy:n aluksilla

Matkustaja on velvollinen matkan aikana noudattamaan aluksen turvallisuus- ja järjestysmääräyksiä. Aluksen päällikkö ja kansimies valvovat yllämainittujen määräysten noudattamista. JT-Line Oy varaa itselleen oikeuden kieltäytyä kuljettamasta matkustajaa, joka voi aiheuttaa rahdinottajalle kustannuksia tai joka voi vaarantaa muiden ihmisten terveyden tai muutoin rajoittaa muiden matkustajien oikeuksia. Aluksen edustaja voi kieltäytyä kuljettamasta tai poistaa aluksesta päihtyneitä tai häiritsevästi käyttäytyviä matkustajia, matkustajan kustannuksella ja ilman omaa vastuuta.